Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οι νόμοι και η ουσία στη χώρα του... «δε βαριέσαι» - Ασανσέρ η Moda Bagno - Autohellas: Το ρεκόρ και η… κάλυψη

AUTOHELLAS: Εσπευσε να θωρακιστεί απέναντι στα νέα δεδομένα η εισηγμένη, που χθες ανακοίνωσε τζίρο και κέρδη-ρεκόρ.

Το 1ο εξάμηνο 2022 προχώρησε σε έκδοση δύο ομολογιακών δανείων συνολικού ποσού 130 εκατ. ευρώ, με σκοπό την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού.

Παράλληλα, προχώρησε στη σύναψη συμβάσεων ανταλλαγής επιτοκίων για την αντιστάθμιση του επιτοκιακού κινδύνου που προκύπτει από το μέρος των δανείων που συνδέονται με μεταβλητά επιτόκια.

Προσέχει για να έχει…

 

Η ενεργειακή κρίση και η Κομισιόν που έβλεπε τα τρισ. να περνούν - Το καλοκαίρι φεύγει κι ο… Ερντογάν έρχεται;

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους έντεκα μήνες που διακόπτεται (ή δεν ξεκινάει καν) η λειτουργία του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Η πρώτη ήταν στις 25 Οκτωβρίου του 2021, ημέρα κατά την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης χτυπούσε το κουδούνι στο ΧΑ, ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει η πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης του ομολόγου της ναυτιλιακής εταιρείας του (CPLP Shipping). Τότε είχαν ειπωθεί διάφορα πικρόχολα σχόλια για τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΧΑΕ Σωκράτη Λαζαρίδη.

Παγκρήτια: Οι «άγνωστοι x» στο ντιλ με HSBC, τα ποσοστά των συστημικών και τα κέρδη

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ-ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ: Στο ενημερωτικό δελτίο για την ΑΜΚ ως 98,7 εκατ. ευρώ, η διοίκηση της Παγκρήτιας διατυπώνει τις εξής εκτιμήσεις για την τρέχουσα χρήση: Τα καθαρά έσοδα από τόκους αναμένεται να μειωθούν ελαφρώς, σε σχέση με το 2021, λόγω της διείσδυσης σε νέες αγορές και της συνεπακόλουθης στρατηγικής χαμηλών επιτοκίων χορηγήσεων. Τα λειτουργικά έξοδα θα παρουσιάσουν μικρή αύξηση, λόγω της γεωγραφικής επέκτασης, των εξόδων διαχείρισης NPEs καθώς και των ενεργειών εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των προϊόντων και υπηρεσιών.

Ιταλικό μήνυμα για τις κυρώσεις - Οι ταυτότητες και το χαμηλό 12μήνου της Space - Πληροφορική: Εμαθε να αγοράζει… φθηνά

DIONIC: Θα αποτελέσει έκπληξη μεγάλου μεγέθους, αν από τη σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εισηγμένης προκύψει κάποιο σημαντικό (θετικό) νέο για τις προοπτικές της.

Η πορεία του ομίλου βαδίζει από το κακό στο χειρότερο ελλείψει ρευστότητας, τα ίδια κεφάλαια καθίστανται ολοένα και πιο αρνητικά, ενώ οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις ανεβαίνουν.

Καμιά σημαντική κινητικότητα δεν φαίνεται στον ορίζοντα από την πλευρά των τραπεζών, ενώ η AVE έχει εδώ και χρόνια μηδενίσει στα λογιστικά της βιβλία την αξία της συμμετοχή της στην Dionic.

Γενικώς… αποχωρεί η Ryanair - Ψάχνεται για μεγάλη κίνηση η Σαράντης - Τα επόμενα μέτωπα του ΒΟΑΚ

ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Μικρό το «κακό» από την αποεπένδυση στη Ρωσία για την εισηγμένη. Όπως ανακοίνωσε χθες, η αρνητική επίπτωση από τη διακοπή λειτουργίας της Hoztorg LLC εκτιμάται σε 1,2 εκατ. ευρώ, που είναι η καθαρή της θέση.

Στρατηγικά ήταν μια κατά κάποιον τρόπο υποβαθμισμένη δραστηριότητα, «κληρονομιά» από την εξαγορά της ουκρανικής Ergopack το 2018. Πουλούσε προϊόντα της Ergopack στην τοπική αγορά και απασχολούσε 3-4 υπαλλήλους στο εμπορικό τμήμα, ενώ από την έναρξη των εχθροπραξιών στην Ουκρανία η δραστηριότητα ανεστάλη.

v