Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Τιτλοποιήσεις: Το U-Turn και οι αποτυχίες του συστήματος - Ομάδα κρούσης για γκάφες στις συντάξεις - Τουρισμός: Αρχίζουν τα… δύσκολα

ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ι: Μετά το μπλόκο Μαξίμου στην τροπολογία του ΥΠΟΙΚ, τράπεζες, funds και servicers συνειδητοποίησαν ότι δεν πρέπει να περιμένουν ως τις εκλογές καμία κυβερνητική πρωτοβουλία επίλυσης του σοβαρού θέματος, το οποίο άνοιξε για τις τιτλοποιήσεις (και τις κρατικές εγγυήσεις) η απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ως εκ τούτου, προχωρούν με υιοθέτηση βραχυπρόθεσμων λύσεων, διαφορετικών ανά κατηγορία περίπτωσης. Πρόκειται για χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες, αλλά το μείζον είναι να μην εμπεδωθεί κλίμα που να αμφισβητεί τη δυνατότητα να κινηθούν και να ολοκληρωθούν μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης.

Ενέργεια: Αρχισαν τα… μπουρίνια για τον Σκρέκα - Το καλάθι του νοικοκυριού και ο μαγικός αριθμός «7» - Αμερικανική «φωτιά» στο ντίζελ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: Ο αριθμός 7 έχει αμέτρητους συμβολισμούς. Από τα επτά θαύματα του κόσμου, τις 7 ημέρες της εβδομάδας, έως τους 7 σοφούς της αρχαιότητας.

Τώρα αν διερωτάστε τι σχέση έχουν όλα αυτά με την καθημερινότητά μας, θα διαπιστώσετε πως με έναν μαγικό τρόπο ο συγκεκριμένος αριθμός συνδέεται με το σήμερα. Διότι 7 είναι οι ερωτήσεις (κάποιες εξ αυτών έχουν και αρκετά υποερωτήματα) που απέστειλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ για να διερευνήσει τι συνέβη στη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι κάποιων εξ αυτών με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στις αρχές Οκτωβρίου και τι ακριβώς θα είναι το περίφημο, πλέον, καλάθι του καταναλωτή.

Συνταγές με άρωμα Λας Βέγκας για τα καζίνο - Ενα κουίζ και η… απάντηση - Σφηνάκια για Μπήτρος και Attica Bank

AMAZON: Μια είδηση για τις διαδικτυακές πωλήσεις από το εξωτερικό πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη οι εγχώριες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Ερχεται από τη Μεγάλη Βρετανία, που αποτελεί την πιο ώριμη ευρωπαϊκή αγορά, με τζίρο που θα ξεπεράσει τα 201 δισ. λίρες το 2025.

Στην πρώτη θέση, χωρίς καμία έκπληξη, βρίσκεται η Amazon. Όμως στη 10άδα, εκτός από τους παραδοσιακούς διαδικτυακούς παίκτες, όπως η Argos και η Next.co.uk, φιγουράρουν τέσσερα σούπερ μάρκετ. Και όχι σε τίποτα χαμηλές θέσεις.

Πίσω από την Amazon.co.uk (έσοδα 12,413 δισ. λίρες) βρίσκεται η tesco.com, με καθαρές πωλήσεις 5,563 δισ. λίρες. Στην τρίτη θέση είναι το sainsbury.co.uk. με 5,491 δισ. λίρες, στην 7η με 2,283 δισ. λίρες η Ocado και στην 9η η Asda.com.

Ελληνικό: Παρουσίες, απουσίες και μηνύματα Λάτση - Ιντρακάτ: Πρώτος «στόχος» στη Ρουμανία - Μαύρα γκάλοπ για τον Μπάιντεν

ΙΝΤΡΑΚΑΤ: «Φορτσάτος» έκατσε στην καρέκλα του CEO o Αλέξανδρος Εξάρχου. Τα σχέδια επέκτασης, μαθαίνουμε, πιάνουν όλη την «ομπρέλα» δραστηριοτήτων -από την κλασική κατασκευαστική δραστηριότητα, τις παραχωρήσεις και τα ΣΔΙΤ, μέχρι τα απορρίμματα, τις ΑΠΕ και το Real Estate (όπου και η πρόσφατη συμφωνία με την Εllington). Ως εκ τούτου, λένε οι πηγές μας, θα πρέπει να αναμένεται σημαντική αύξηση κεφαλαίων αλλά και νέες εξαγορές.

Μεταξύ αυτών, πρώτος στόχος μια σημαντική εξαγορά στα Βαλκάνια, που κατά πάσα πιθανότητα αφορά στη Ρουμανία.

Ο Σκρέκας οι ΑΠΕ και η δίμηνη καθυστέρηση - Ενέργεια: Δύο κακές ειδήσεις σε μία μέρα! - Τι αλλάζει στην ΕΛΒΕ το διαζύγιο με Λητώ

ΔΕH: Σε αλλαγή θεματοφύλακα αποδίδονται πακέτα που έγιναν στην εταιρεία τις προηγούμενες συνεδριάσεις. Τη Δευτέρα υπήρξαν δύο πακέτα, ένα αξίας ενός εκατ. ευρώ και ένα αξίας 9,1 εκατ. ευρώ.

Είχε προηγηθεί ένα ακόμα πακέτο την Παρασκευή.

 

PREM-RESOLUTE: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Piraeus Real Estate Management (PREM) από τη Resolute και άλλαξε η επωνυμία της σε Real Estate Management (REM).

Εξελέγη, επίσης, νέο Δ.Σ., με τον Ν. Έξαρχο πρόεδρο και τον Χριστ. Στράτο διευθύνοντα σύμβουλο.

v