Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Η Ρίτα και τα μαχαίρια ΔΕΣΦΑ με Motor Oil - Το Greedflation τώρα στα κανάλια - Σφηνάκια για Μπλε Κέδρο, ΔΟΜΙΚ, ΛΑΜΨΑ, ΙΝΛΟΤ

ΡΙΤΑ ΓΚΑΛΙ: Προσπέρασε με μία κοφτή και κατηγορηματική δήλωση τη σύλληψη στη χώρα μας του χρηματιστή συζύγου της για υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων. Αφορά ένα τρίτο πρόσωπο και δεν επηρεάζει τη θέση μου στον ΔΕΣΦΑ, είπε χθες η CEO του Διαχειριστή, Μαρία Ρίτα Γκάλι (φωτ.). Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου απρόσκοπτα, όπως την έκανα ως τώρα, χωρίς να με επηρεάζει το θέμα αυτό, πρόσθεσε.

Σημειολογικά και επικοινωνιακά, πάντως, το πέρασε το μήνυμα. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, η κ. Γκάλι, πλαισιωμένη από τους τέσσερις Διευθυντές των βασικών δραστηριοτήτων του ΔΕΣΦΑ, εμφανίσθηκε άνετη και χαλαρή, σαν να μη συμβαίνει τίποτε που να την αφορά ουσιαστικά.

Πλαίσιο: Η σφήνα για Κωτσόβολο και το LBO - ΣΥΡΙΖΑ: Η Εφη και οι υπόλοιποι - Σφηνάκια για ΑΝΕΚ, Space και ΛΑΜΨΑ

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: Με έξυπνο τρόπο η υποψήφια διάδοχος του Τσίπρα άφησε να διαφανεί πως δεν σκοπεύει να στρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ριζοσπαστική Αριστερά, όπως ίσως θα ανέμεναν πολλοί. Δεν ήταν μόνο η φράση της «στο ερώτημα αριστερά ή κέντρο, η απάντηση είναι ότι είμαστε με το δίκιο, είμαστε με τους πολλούς».

Όλες της οι αναφορές, στην έως τώρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο μέλλον του, φωτογράφιζαν πολυσυλλεκτική διάθεση με στόχο τη διεκδίκηση εξουσίας. Μένει να φανούν αυτά και στην πράξη. Ήδη πάντως έσπευσαν να την υποστηρίξουν ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος. Η Έφη έχει ρεύμα.

Ν. Μηταράκης: Επεσε από... τ' άλογο - AVAX: Γιατί πούλησε 2,2 εκατ. μετοχές ο Χρ. Ιωάννου - Ρεύμα: Ο θεός Ηλιος και οι ώρες αιχμής

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: Μετά τη συνάντηση του Κυριάκου με τον Ταγίπ (με τα μικρά τους λόγω του φιλικού κλίματος που επικρατεί έως ότου ξαναχαλάσει), ίσως η πιο σπουδαία είδηση της χθεσινής ημέρας (θα) ήταν ότι η αστυνομία αποκτά έφιππο τμήμα, με 6-8 ίππους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε χθες ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης, που πήγαινε «καβάλα στ' άλογο» στις πρώτες μέρες της θητείας του, το έφιππο τμήμα θα χρησιμοποιείτο στο τουριστικό κέντρο, σε τελετές και παρελάσεις.

Είμαστε σίγουροι πως οι περισσότεροι αναγνώστες συμφωνούν ότι το ζήτημα αφορά μια από τις μεγαλύτερες ελλείψεις στη λειτουργία της αστυνομίας, που κατά τα λοιπά, ως γνωστόν, λειτουργεί υποδειγματικά σε όλα τα επίπεδα. Με το έφιππο τμήμα, οι τουρίστες θα είχαν γραφικότητες για βίντεο, ενώ το αίσθημα υπερηφάνειας του πολίτη θα ανέβαινε κατακόρυφα. Θα γινόμασταν… Λονδρέζοι.

ΤΕΝΕΡΓ-First Sentier: Καλό... Σεπτέμβρη - Οι μετοχές που ξύπνησαν χθες - ΕΛΤΕ: Τι ψάχνει σε δύο εισηγμένες

ΤEΝΕΡΓ: H First Sentier εξασφάλισε μεν την «επί της αρχής» συμφωνία των διαφορετικών τραπεζών για τη χρηματοδότηση ενός deal με τους βασικούς μετόχους της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Ούτε ότι το deal έχει κλείσει, όπως διευκρίνισαν στη στήλη πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Υπάρχουν ακόμη θέματα «μείζονος σημασίας» σε ό,τι αφορά το deal και την επόμενη μέρα του, θέματα που σχετίζονται με το πώς θα λειτουργήσει η ίδια η εταιρεία αλλά και ο όμιλος του Γιώργου Περιστέρη (φωτ.) στον οποίο ανήκει ως τώρα.

Εισιτήρια πλοίων: Τι έβγαλε η τρικυμία στο… ποτήρι - Τελειώνει ο «εφιάλτης» του Κυριάκου στις Βρυξέλλες

ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Σε λιγότερο από 12 μήνες ο πρωθυπουργός ίσως να έχει ξεμπερδέψει με έναν σοβαρό «εφιάλτη» για την κυβέρνησή του, που κατοικοεδρεύει στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.

Ο λόγος για τη μαχητική και φιλόδοξη ευρωβουλευτή της Ολλανδίας Σόφι Ιντ'Βελντ (φωτ.), που με την πρόσθετη ιδιότητα της εισηγήτριας στην επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου έχει γίνει «στενός κορσές» της κυβέρνησης, για τα θέματα των υποκλοπών, του κατασκοπευτικού λογισμικού Predator και γενικότερα για θέματα κράτους δικαίου.

v