Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτική άνοδος πριν τα δικαιώματα της ΕΤΕ

Άνευρη συνεδρίαση διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον τίτλο της ΕΤΕ να προϊδεάζει αρνητικά για το τι μπορεί να συμβεί από Δευτέρα που μπαίνουν σε διαπραγμάτευση τα δικαιώματα. Άνω των 1.500 ο ΓΔ με βοήθειες 3Ε, Alpha, Eurobank.

Άνευρη συνεδρίαση διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον τίτλο της Εθνικής να προϊδεάζει αρνητικά για το τι μπορεί να συμβεί από Δευτέρα που θα μπουν προς διαπραγμάτευση τα δύο δικαιώματα (ενδοσυνεδριακά υποχώρησε μέχρι τα 7,82 ευρώ με απώλειες 2,86%, ενώ απέσπασε το 1/3 του συνολικού τζίρου) και τους Coca-Cola, Alpha Bank, Eurobank να προσπαθούν να κρατήσουν τον Δείκτη σε επαφή με το ψυχολογικό όριο των 1500 μονάδων και ή δυνατόν να τον κλείσουν και ψηλότερα, κάτι που τελικά επετεύχθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σύνολο των μετοχών του 20αρη, μόνο ο τίτλος της Εθνικής ξεπέρασε σε όγκο τα 3 εκατ. τεμ., ενώ με συναλλαγές υψηλότερες του 1 εκατ. τεμαχίων έκλεισε ο τίτλος της MIG και της Πειραιώς.

Όλες οι υπόλοιπες μετοχές του FTSE με σαφώς χαμηλότερες συναλλαγές και τις Βιοχάλκο, Motor Oil, Jumbo, Ελ. Πετρέλαια, Μυτιληναίο, Τιτάνα να αποκομίζουν τις αρνητικότερες συναλλακτικές εντυπώσεις.

Προσπάθεια απόδρασης από τα χθεσινά ιστορικά χαμηλά για την Αγροτική, όπως και για την Τέρνα Ενεργειακή, εντυπωσιακή επίδειξη αδυναμίας από τον τίτλο της Γενικής Τράπεζας, ενώ από τις υπόλοιπες μετοχές και για διαφορετικούς λόγους θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι ξεχώρισαν Τρ. Αττικής, Ταχ. Ταμιευτήριο, ΕΧΑΕ, ΓΕΚ Τέρνα, Reds, Βωβός, Vivartia κ.λ.π.

Σαφώς περισσότεροι οι τίτλοι με θετικό πρόσημο στο ταμπλό του 20αρη, όπου με κέρδη μεγαλύτερα του 3% ξεχώρισαν οι Eurobank, Alpha Bank, Ταχ. Ταμιευτήριο.

Κέρδη μεγαλύτερα του 2% για Αγροτική και Βιοχάλκο, αξιοσημείωτα κέρδη για Coca-Cola, Jumbo, MPB, MIG, Μυτιληναίο, Κύπρου και θετικό τελικό πρόσημο για Ελλάκτωρα, Ελ. Πετρέλαια, ΟΤΕ. Αμετάβλητος έκλεισε ο τίτλος της Πειραιώς (με σημαντικό ανεκτέλεστο πώλησης).

Αντίθετα οι μεγαλύτερες απώλειες για Motor Oil (-1,67%) και αρνητική ημερήσια μεταβολή για ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Τιτάνα και Εθνική.

Ο Γενικός Δείκτης ξεκίνησε με σχετικά πτωτικές διαθέσεις για να ακολουθήσει κίνηση πέριξ των 1500 μονάδων και αλλαγές προσήμων.

Στις 13.40 βρέθηκε στο χαμηλό ημέρας των 1491,56 μονάδων, όμως μετά τις 15.32 κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αναρριχήθηκε μέχρι τις 1515,54 μονάδες (16.58) και έκλεισε τελικά στις 1514,26 μονάδες με κέρδη 0,82%, ενώ ο τζίρος χαμηλός έφθασε τα 79 εκατ. από τα οποία τα 10,8 αφορούσαν “πακέτα”.

Ελαφρώς διαφοροποιημένη προς το καλύτερο η τελική εικόνα με 99 ανοδικές μετοχές έναντι 63 πτωτικών και 26 τίτλοι με κέρδη από 4 έως 14,29%.

Καθίσταται πασιφανές ότι παρά το μπαράζ των δηλώσεων τόσο του κ. Πρωθυπουργού όσο και του κ. Υπουργού Οικονομικών ότι η κατάσταση στην Ελληνική οικονομία ελέγχεται και βαίνει βελτιούμενη, τα ισχυρά εγχώρια και ξένα χαρτοφυλάκια περιμένουν πιο χειροπιαστές αποδείξεις, για να αρχίσουν να ξανασκέφτονται τοποθετήσεις στην Σοφοκλέους.

Και όλα αυτά, παρ’ ότι εσχάτως η προσέγγιση των ξένων οίκων προς τις Ελληνικές Τραπεζικές μετοχές δείχνει κάπως αλλαγμένη, με σχόλια σχετικά βελτιωμένα έναντι του πρόσφατου παρελθόντος.

Αντίθετα τα ανίσχυρα, οικονομικά, εγχώρια χαρτοφυλάκια, συνεχίζουν αδιακρίτως τις ρευστοποιήσεις προκειμένου να αποκτηθεί η απαιτούμενη ρευστότητα για συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής.

Μπροστά στο φαινόμενο αυτό δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες του χώρου που αναφέρονται στο τελευταίο και πιο αποφασιστικό κύμα εγκατάλειψης για μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση, οδηγώντας σε απαξίωση συλλήβδην τις μετοχές μικρότερης κεφαλαιοποίησης, ασχέτως με τα όποια ποιοτικά στοιχεία υπάρχουν σε αρκετές μετοχές αυτής της συνομοταξίας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι αν διατηρηθεί αυτή η εικόνα ειδησεογραφικής άπνοιας και μηδενικής επενδυτικής διάθεσης, το Χ.Α. θα αναζητήσει ισορροπία σε σαφώς χαμηλότερα επίπεδα, ιδιαίτερα αν αρχίσει να επιδεινώνεται το διεθνές χρηματιστηριακό κλίμα.

Επιφυλακτικά ξεκίνησαν σήμερα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια, καθώς συνεχίστηκαν για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση οι πιέσεις στα ομόλογα της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας με νέο ιστορικό υψηλό στα spreads των αποδόσεων 10ετών Πορτογαλικών και Ιρλανδικών ομολόγων και αξιοπρόσεκτη ενίσχυση στο spread των δεκαετών Ισπανικών ομολόγων.

Όμως οι ειδήσεις από την “βιομηχανία δεικτών” στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού αντέστρεψαν το αρνητικό κλίμα.

Πιο συγκεκριμένα οι παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών μειώθηκαν 1,3% τον Αύγουστο στις ΗΠΑ, αλλά πάντως οι παραγγελίες πλην μεταφορών αυξήθηκαν 2%, αισθητά περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν και με την μεγαλύτερη αύξηση από τον Μάρτιο 2010. Οι αναλυτές περίμεναν μείωση των παραγγελιών κατά 1%.

Αυτά τα νέα έδωσαν περίπου εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Wall Street με τον Dow Jones (λίγα λεπτά μετά τις 16.30) να σημειώνει κέρδη μεγαλύτερα των 170 μονάδων.

Για τους λάτρεις των στατιστικών, η εβδομάδα που έληξε χρηματιστηριακά, αφαίρεσε από τον Γενικό Δείκτη 0,65% και από τον Τραπεζικό δείκτη 0,48%. Στο -31,05% οι απώλειες του πρώτου από την αρχή του χρόνου και στο -40,15% του δεύτερου.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Σημαντική επιδείνωση του επενδυτικού κλίματος με κύριο χαρακτηριστικό, πέραν της ενίσχυσης της αποστροφής για τον κίνδυνο, την κλιμάκωση του Ευρωπαϊκού ρίσκου Κρατικού χρέους για τις ασθενέστερες δημοσιονομικά Χώρες, καθώς αναβίωσαν οι ανησυχίες για πιθανό εκτροχιασμού των προσπαθειών τους για δημοσιονομική προσαρμογή, εντοπίζει ο Νίκος Σκουριάς που βλέπει η κρίση χρέους να έχει μετατεθεί σε Ιρλανδία και Πορτογαλία.

Αρνητικά επηρέασαν τις Αγορές η αιφνιδιαστική και ανώτερη των προσδοκιών επιβράδυνση των ρυθμών ανάπτυξης του μεταποιητικού κλάδου και του τομέα παροχής υπηρεσιών το Σεπτέμβριο στην Ευρωζώνη (53,8 από 56,2 τον Αύγουστο και έναντι εκτιμήσεων για 55,5) και η διαμόρφωση των νέων επιδομάτων ανεργίας στις ΗΠΑ σε υψηλότερα των αναμενόμενων επίπεδα (465 χιλ. αντί 450 χιλ.), καθώς και η μέτρια ανάκαμψη των Αμερικανικών πωλήσεων υφιστάμενων κατοικιών τον Αύγουστο (7,6% έναντι εκτίμησης 7,1% σε μηνιαία βάση).

Στην ίδια κατεύθυνση επέδρασαν επίσης και οι νέες φήμες για επικείμενη χρεοκοπία της Anglo Irish Bank, η μερική αποτυχημένη δημοπρασία εντόκων διάρκειας 5 και 6 μηνών που συγκέντρωσε έναντι υψηλού αντίτιμου 400 εκατ. (300 και 100 εκατ. αντίστοιχα) με στόχο όμως τα 500 εκατ. ευρώ αλλά και τα στοιχεία για το Ιρλανδικό ΑΕΠ που κατέδειξαν μια απρόσμενη συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας 1,2% σε τριμηνιαία βάση έναντι εκτίμησης για +0,4% κατά το 2ο τρίμηνο.

Σχετικά στο “απυρόβλητο” δείχνει να βρίσκεται (μέχρι νεωτέρας) το Ελληνικό χρέος και η εξέλιξη αυτή κρίνεται ως ιδιαίτερα θετική καθώς αποτελεί ένδειξη ομαλοποίησης και σταθεροποίησης των πιέσεων, αν και εκτιμάται ότι είναι πρόωρο να υποστηρίξει κανείς ότι αποτελεί δείγμα αμετάκλητης αντιστροφής του (αρνητικού) έναντι των Ελληνικών κρατικών ομολόγων επενδυτικού κλίματος.

Μόνο όταν εξαλειφθούν η δυσπιστία, η αβεβαιότητα και ο φόβος θα καταφέρουν τα Ελληνικά ομόλογα να ανακτήσουν μέρος των απολεσθέντων βασικών χαρακτηριστικών των Κρατικών χρεογράφων (εμπορευσιμότητα, πιστοληπτική φερεγγυότητα, ασφάλεια και χαμηλή μεταβλητότητα, μεταξύ άλλων) και να περιορισθούν σημαντικά οι πιέσεις, τονίζει ο υπεύθυνος επενδύσεων της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ.

Εθνική Τράπεζα και διεθνείς Αγορές θα προσδιορίσουν την βραχυπρόθεσμη τάση, εκτιμά ο Κώστας Βέργος.

Οι αρνητικές φήμες για το Χρηματιστήριο Αθήνας και την Ελληνική οικονομία φαίνεται ότι αποτελούν ευκαιρία για ρευστοποιήσεις, ενώ οι θετικές ειδήσεις δεν συνοδεύονται από τοποθετήσεις, σε μια ήδη φορτισμένη Αγορά όπως αυτή του Χ.Α.

Από την άλλη πλευρά, συνεχίζονται οι ενδείξεις για την αδυναμία άντλησης εσόδων από πλευράς του Ελληνικού κράτους, το οποίο προχώρησε σε ρύθμιση των φορολογικών οφειλών κακοπληρωτριών εταιρειών, ενώ επίσης, δύο βδομάδες μετά την ΔΕΘ δεν παρουσιάστηκε συμπαγές πρόγραμμα ενίσχυσης των Επιχειρήσεων ή της Αγοράς εργασίας από πλευράς της Πολιτείας. Πάντως, η ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου της Εθνικής αναμένεται να ανακουφίσει την Αγορά, ενώ η διαμόρφωση βραχυπροθέσμων επιτοκίων δανεισμού του Ελληνικού δημοσίου αρκετά βελτιωμένων σε σχέση με εκείνα που διαμορφώθηκαν προ δύο εβδομάδων ίσως διαφοροποιήσει επί το θετικότερον το κλίμα, σε ότι αφορά την δυνατότητα δανειοδότησης Κράτους και Εταιρειών .

Αυτά τα εγχώρια δεδομένα ήρθαν σε μία στιγμή που αναζωπυρώθηκε η απαισιοδοξία για την κατάσταση της Αμερικάνικης οικονομίας, καθώς η Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να βοηθήσει προς την κατεύθυνση νέων μέτρων ενίσχυσης της γιγαντιαίας αυτής οικονομίας, οδηγώντας πρόσκαιρα σε νέα υψηλά τις τιμές μετοχών μεγάλων εταιρειών παγκοσμίως, αλλά και του χρυσού σε νέα ιστορικά υψηλά.

Σε κάθε περίπτωση και εκτός από την αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής που πρέπει να ολοκληρωθεί προκειμένου η Αγορά να αποκτήσει σαφέστερη τάση, προκειμένου το Χ.Α. να ελπίζει σε κάτι καλύτερο θα πρέπει να αρθεί η επιφυλακτικότητα που επέστρεψε στις διεθνείς Αγορές. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Γενικός Δείκτης θα μπορεί να ελπίζει σε ανοδική κίνηση προς τις 1.690 - 1.700 μονάδες, εκτιμά ο πρόεδρος των πιστοποιημένων αναλυτών.

Τα νέα τεχνικά δεδομένα για τον Γενικό Δείκτη προσπαθεί να αναλύσει ο Απόστολος Μάνθος (μέλος επενδυτικής επιτροπής Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ) και επισημαίνει: “ Σε ιδιαίτερα δεινή θέση από απόψεως διαγραμματικής ανάλυσης έχει περιέλθει ο Γενικός Δείκτης στις τελευταίες συνεδριάσεις μετά και τη καθοδική διάσπαση της neckline, στις 1549 μονάδες, του τετράμηνου σχηματισμού Head & Shoulders.

Στατιστικά η επιβεβαιωμένη καθοδική διάσπαση ενός τέτοιου σχηματισμού οδηγεί κατά 64% στη προσέγγιση του στόχου, που τίθεται από την αφαίρεση του ύψους (neckline ¦ κεφαλή) από το σημείο διάσπασης, δηλ. στη τιμή του Γενικού Δείκτη 1549 –291 = 1258 μονάδες. Το ποσοστό όμως αυτό πέφτει στο 42% όταν το εν λόγω pattern έχει σχηματιστεί κοντά σε μακροπρόθεσμους πυθμένες, στοιχείο, που υπάρχει ήδη στο ημερήσιο διάγραμμα του δείκτη, καθώς στα επίπεδα των 1457 και των 1350 μονάδων έχουν αποτυπωθεί τα ιστορικά χαμηλά του Μαρτίου του 2003, του Μαρτίου του 2009 και του Νοεμβρίου του 1997.

Έτσι θεωρούμε ως πολύ πιθανή μια πρώτη διερευνητική κίνηση προς τη ζώνη των 1457 με 1414 μονάδων. Η συμπεριφορά του Δείκτη στην εν λόγω περιοχή θα δώσει και το στίγμα για τη μελλοντικές διαθέσεις του δείκτη. Λήξη στο υπάρχον αρνητικό σενάριο θα δοθεί μόνο με την επιβεβαιωμένη επανείσοδο του Δείκτη πάνω από τις 1578 μονάδες περίπου”.

Σε περιβάλλον μεταβλητότητας περιμένει να κινηθεί η εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά κατά τις επόμενες συνεδριάσεις, με τις τάσεις να καθορίζονται κυρίως από την πορεία της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας, ο Μάνος Χατζηδάκης. Επιπλέον, σε χαμηλά επίπεδα αναμένεται να κυμανθεί η συναλλακτική δραστηριότητα, καθώς και η συσχέτιση της Ελληνικής Αγοράς με τις υπόλοιπες διεθνείς Χρηματαγορές, στοιχείο το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα σταδιακά φθίνει.

Τεχνικά, στήριξη θα αποτελέσουν σε πρώτη φάση οι 1485 μονάδες, περιοχή η οποία εφόσον διασπαστεί, ανοίγει το δρόμο για επαναπροσέγγισης χαμηλότερων επιπέδων, με το σενάριο κίνησης, αρχικά τουλάχιστον, προς τις 1450 μονάδες να αποκτά αυξημένες πιθανότητες πραγματοποίησης.

Σύμφωνα με την άποψη του υπεύθυνου επενδυτικής στρατηγικής της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ, πολύ θετική ήταν η απόφαση του οίκου FTSE να διατηρήσει το Ελληνικό Χρηματιστήριο στις Ανεπτυγμένες Αγορές διότι στην περίπτωση υποβάθμισης του, αρκετοί ξένοι επενδυτές θα έπρεπε να ρευστοποιήσουν σημαντικές θέσεις στην Ελληνική Αγορά καθώς τα περισσότερα funds δραστηριοποιούνται με βάση εσωτερικούς κανόνες, οι οποίοι θα τους απαγόρευαν να έχουν στα χαρτοφυλάκια τους Ελληνικές μετοχές.

Η εξέλιξη αυτή ευνοεί στην παρούσα φάση την εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά αλλά δεν μπορεί να τις δώσει δυναμική καθώς τα βασικά θέματα παραμένουν ανοικτά. Μεταξύ αυτών είναι και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, η οποία συγκεντρώνει μεγάλη ρευστότητα απ’ άλλες επενδυτικές δραστηριότητες.

Η πορεία της Αγοράς δεν μπορεί να αλλάξει μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στην ΕΤΕ. Έτσι, το καλύτερο σενάριο για το Ελληνικό Χρηματιστήριο είναι η σταθεροποίηση.

Με την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου μπορεί να διατυπωθούν προσδοκίες για κάτι καλύτερο αλλά κι αυτές μπορεί να αμφισβητηθούν αφού στο παρασκήνιο κυκλοφορούν φήμες για ανάλογες κινήσεις από άλλες Τράπεζες που επιδιώκουν να ενισχύσουν την κεφαλαιακή τους επάρκεια, τονίζει ο αναλυτής της Πήγασος.

Δανεισμός Τίτλων- Short Selling

Συνεδρίαση εμφανούς επιφυλακτικότητας και εναλλαγής προσήμων που συνδυάστηκε με σαφώς χαμηλότερους όγκους συναλλαγών.

Τα Σ.Μ.Ε. του 20αρη με καλύτερη συμπεριφορά από τον αντίστοιχο δείκτη στην υποκείμενη μείωσαν τις υποτιμήσεις στο 1,37%.

Μικτές κινήσεις από τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 4171, τιμή εκκαθάρισης 724,41) κινήθηκαν μεταξύ 706,5 και 727,5 μονάδων.

Σχετικά χαμηλός ο δανεισμός τίτλων (12200 Αγροτική, 135000 Κύπρου, 291300 Εθνική, άλλο 1000000 τεμ. αφορούσε γύρισμα, 18400 Ταχ. Ταμιευτήριο), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (4272), Alpha Bank (1420), Πειραιώς (578), Eurobank (1000), ΟΤΕ (180), MIG (171), Ταχ. Ταμιευτήριο (1091), MPB (290), ΓΕΚ (557), ΔΕΗ (222), Κύπρου (1234), Μυτιληναίος (106), Τιτάν (102).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. στην συνεδρίαση της 24/9 οι κυριότερες “ανοιχτές” πωλήσεις σημειώθηκαν σε Εθνική (333814 τεμ.), Αγροτική (36000 τεμ.), ΔΕΗ (6353 τεμ.), Eurobank (37094 τεμ.).

Αντίθετα το σημαντικότερο κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων σε: Εθνική (540000 τεμ.), Alapis (10000 τεμ.).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (7644601 τεμ.), Eurobank (15783527 τεμ.), Εθνική (35719832 τεμ.), Κύπρου (7535743 τεμ.), Πειραιώς (11367918 τεμ.), MIG (4579214 τεμ.).

Η διαχειρίστρια εταιρεία GLG PARTNERS LP γνωστοποιεί με την από 23/9/2010 επιστολή της προς το Χ.Α. ότι μετά από ανοικτή πώληση 2.426 μετοχών - CFD (-0,0003% του μετοχικού κεφαλαίου) της εκδότριας εταιρείας Εθνική Τράπεζα ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ η οποία έλαβε χώρα την 23η Σεπτεμβρίου 2010 κατέχει καθαρή ανοικτή θέση -785.000 μετοχών της ανωτέρω εκδότριας εταιρείας ή ισοδύναμο ποσοστό -0,1293% του μετοχικού της κεφαλαίου (σε σύνολο 607.042.000 εισηγμένων μετοχών).

Η διαχειρίστρια εταιρεία JANE STREET GROUP γνωστοποιεί με την από 24/9/2010 επιστολή της προς το Χ.Α. ότι κατέχει καθαρή ανοικτή θέση σε μετοχές της εκδότριας εταιρείας Εθνική Τράπεζα ΑΕ: Ταυτότητα Διαχειριστή: Jane Street Group. Ονομασία Εκδότη: Εθνική Τράπεζα ΑΕ. ISIN GRS003013000. Αριθμός Μετοχών Καθαρής Ανοικτής Θέσης: 1.076.473 μετοχές. Η ανοικτή θέση αυξήθηκε κατά 30.611 μετοχές σε σχέση με την προηγούμενη γνωστοποίηση. Ποσοστό Καθαρής Ανοικτής Θέσης: 0,18%.

Η διαχειρίστρια εταιρεία ARROWGRASS CAPITAL PARTNERS LLP γνωστοποιεί με την από 23/9/2010 επιστολή της προς το Χ.Α. ότι κατέχει καθαρή ανοικτή θέση σε μετοχές της εκδότριας εταιρείας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ: Ταυτότητα Διαχειριστή: Arrowgrass Capital Partners. Ονομασία Εκδότη: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ. ISIN: GRS003013000. Αριθμός Μετοχών Καθαρής Ανοικτής Θέσης: 690.000 μετοχές - CFD. Η ανοικτή θέση μειώθηκε κατά 235.000 μετοχές σε σχέση με την προηγούμενη γνωστοποίηση. Αριθμός Μετοχών Εκδότριας: 956.091.000. Ποσοστό Καθαρής Ανοικτής Θέσης: 0,07217%. Ημερομηνία Μεταβολής Ποσοστού Καθαρής Ανοικτής Θέσης: 23 Σεπτεμβρίου 2010.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v