Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio / Video

Η Fed, το παιχνίδι της αναμονής και οι νέοι κίνδυνοι

Η Fed, το παιχνίδι της αναμονής και οι νέοι κίνδυνοι

Τα νέα δεδομένα από την απόφαση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ να μην αυξήσει τα επιτόκια αναλύουν οι συντάκτες των FT. Οι πολιτικές επιπλοκές, ο φόβος εγκλωβισμού και τα μεικτά μηνύματα.

Μπακογιάννη: Το πρόβλημα της χώρας είναι οι πολιτικοί της

Μπακογιάννη: Το πρόβλημα της χώρας είναι οι πολιτικοί της

«Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε κυβέρνηση αρίστων;» αναρωτιέται η υποψήφια βουλευτής. Πρώτη προτεραιότητα οι επενδύσεις και η εξόφληση των οφειλών στον ιδιωτικό τομέα. Η αύξηση της απασχόλησης μόνο σίγουρο ισοδύναμο για το ασφαλιστικό.

Βορίδης: Οι πολιτικές δεν εξαντλούνται στο Μνημόνιο

Βορίδης: Οι πολιτικές δεν εξαντλούνται στο Μνημόνιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί κίνδυνο για την κυβερνητική σταθερότητα, τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ. Ποια είναι τα μεγάλα μέτωπα για την οικονομία. Τι πρέπει να αλλάξει στο Δημόσιο. Σε ποιους τομείς υπάρχουν περιθώρια χάραξης πολιτικής. Τα λάθη στο μεταναστευτικό.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Ποιοι θα πληρώσουν την αύξηση επιτοκίων από τη Fed

Ποιοι θα πληρώσουν την αύξηση επιτοκίων από τη Fed

Η σημασία της κίνησης της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας για τους αμερικανούς καταναλωτές αλλά και για τις επιχειρήσεις παγκοσμίως. Γιατί δεν τελειώνει ακόμη η εποχή του φθηνού χρήματος. Πώς θα κινηθεί το δολάριο.

Τρεις όροι Θεοδωράκη για μετεκλογική συνεργασία

Τρεις όροι Θεοδωράκη για μετεκλογική συνεργασία

Το «νέο» έχει σχέση με τις ιδέες ξεκαθαρίζει ο Στ. Θεοδωράκης μιλώντας στο Euro2day.gr. Οι προτάσεις σε φορολογία και μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν επενδύσεις. Ζητά μπόνους για εταιρείες με «λευκό ποινικό μητρώο». Πώς απαντά στο «Τσίπρας ή Μεϊμαράκης».

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Χατζηδάκης: Η κοινή λογική δεν είναι νεοφιλελευθερισμός

«Χρειάζεται εθνική ανακωχή για μια τετραετία», δηλώνει ο πρώην υπουργός. Τάσσεται υπέρ της συμμετοχής ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αλλά όχι ως «πρώτο βιολί». Μόνο η αποτελεσματικότητα θα βελτιώσει τη συμφωνία. Πρέπει να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Δραγασάκης: Σ’ αυτή τη φάση η αυτοδυναμία είναι αναγκαιότητα

Προσπάθεια «νεκρανάστασης» της αριστερής παρένθεσης, η ιδέα του μεγάλου συνασπισμού. Μέρος ευρύτερου κυβερνητικού προγράμματος θα είναι το μνημόνιο. Εθνική συνεννόηση για το χρέος. Επιτροπή με συνεργασία ΟΟΣΑ για τα κατώτατα τιμήματα ιδιωτικοποιήσεων.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Σταθάκης: Δεν θα έχουμε αλλεπάλληλες εκλογές

Τα ανοικτά θέματα της συμφωνίας στα οποία θα εστιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ αναλύει ο Γ. Σταθάκης στο Euro2day.gr. Προκαταβολές 2,8 δισ. από νέο ΕΣΠΑ εντός του 2015. Πόσο κόστισαν τα capital controls. Τα σχέδια για τον νέο Αναπτυξιακό και οι «αμαρτίες» που βαραίνουν τους προηγούμενους.

Στο Παρίσι κρίνεται φέτος η… θερμοκρασία του πλανήτη

Δεκαετίες προσπαθειών να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τον Δεκέμβριο στο Παρίσι θα φανεί αν οι ηγέτες αυτού του πλανήτη είναι έτοιμοι να κάνουν ένα σοβαρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η Fitch προειδοποιεί: Η Fed δεν θα κάνει πίσω στα επιτόκια

Την εκτίμηση ότι θα αυξηθούν τα αμερικανικά επιτόκια, ακόμα και τον Σεπτέμβριο καταθέτει ο James Mc Cormack. Γιατί δεν χρησιμοποιεί τον όρο «κρίση» για τις εξελίξεις στην Κίνα. Ποιες χώρες είναι περισσότερο επίφοβες.

Λαπαβίτσας: Oλο το σχέδιο εξόδου από το ευρώ

Βενιζέλος: Κάποιοι είναι μοιραίοι για τον τόπο...

Οι απαντήσεις για τη βουτιά των εμπορευμάτων σε 90’’

Πώς στήνονται τα μουσεία του μέλλοντος

Εκροές-μαμούθ 1 τρισ. δολαρίων από τις αναδυόμενες αγορές

Το μεγάλο πρόβλημα της ευρωζώνης σε 90''

Ο νέος κόσμος της εργασίας-λάστιχο

Energean Oil & Gas: Πλάνα από τις 3D έρευνες στον Πρίνο

Τα αρνητικά επιτόκια και ο νέος επενδυτικός πονοκέφαλος

Μέσω Αθήνας χτίζεται η Ευρώπη δύο ταχυτήτων

v