Η εικονική πραγματικότητα και το… τρενάκι του τρόμου

Μια μοναδική εμπειρία προσφέρει θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια. Το γνωστό σε όλους τρενάκι του τρόμου αγκαλιάζει την εικονική πραγματικότητα.

Γεγονός είναι το πρώτο «τρενάκι του τρόμου» που χρησιμοποιεί συσκευές εικονικής πραγματικότητας, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην διασκέδαση.

Βρίσκεται σε θεματικό πάρκο στη Νότια Καλιφόρνια και το επισκέφθηκε ο Tim Bradshaw, μεταφέροντας μας εντυπωσιακές εικόνες.

Οσοι τολμήσουν τη βόλτα εφοδιάζονται με την κατάλληλη συσκευή και ζουν μια διαφορετική εμπειρία, καθώς το πρόγραμμα ξετυλίγει στα μάτια τους μια εικονική πτήση που έχει προγραμματιστεί έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις κινήσεις που κάνει εκείνη τη στιγμή το τρενάκι στην πραγματικότητα!

Όπως μεταδίδει ο Tim Bradshaw, που έκανε τη βόλτα τόσο με τον κλασσικό τρόπο, όσο και με την εικονική πραγματικότητα, η δεύτερη είναι πολύ πιο… τρομακτική.

© The Financial Times Limited 2016. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v