Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio / Video

Η νέου τύπου εξόρυξη στο μακρινό Καλίνινγκραντ

Η νέου τύπου εξόρυξη στο μακρινό Καλίνινγκραντ

Τη διαδρομή από το κεχριμπάρι στα… κρυπτονομίσματα αποφάσισε να καλύψει η απομονωμένη περιοχή της Ρωσίας σε μια προσπάθεια να τονώσει τις επενδύσεις. Η παραγωγή bitcoin και τα οφέλη.

Γιατί η πτώση του γουάν έχει σημασία

Γιατί η πτώση του γουάν έχει σημασία

Η ξαφνική υποχώρηση του κινεζικού νομίσματος έχει προκαλέσει συναγερμό στις τάξεις των επενδυτών. O φόβος φυγής κεφαλαίων και το μεγάλο ερώτημα.

Τι πραγματικά συμβαίνει με τις τιμές του πετρελαίου

Τι πραγματικά συμβαίνει με τις τιμές του πετρελαίου

Γιατί η αύξηση της παραγωγής κατά ένα εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα δεν στέκεται ικανή να μειώσει την τιμή. Τα προβλήματα σε κρίσιμες χώρες παραγωγούς, ο ρόλος της Σαουδικής Αραβίας και ο… δάχτυλος του Ντ. Τραμπ.

TAGS ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τα μυστικά του ενεργειακού μετασχηματισμού

Τα μυστικά του ενεργειακού μετασχηματισμού

Η έως τώρα διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας δεν αρκεί για να επιτευχθούν οι στόχοι για μείωση των εκπομπών ρύπων. Το εφιαλτικό σενάριο για το 2040 και η φιλοδοξία της «αρνητικής εκπομπής» καυσαερίων.

TAGS ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι αριθμοί πίσω από το Μουντιάλ

Οι αριθμοί πίσω από το Μουντιάλ

Οι μεγάλοι νικητές από τη διαδικασία των πέναλτι και ποια ομάδα δεν πέρασε ποτέ. Η μικρότερη χώρα που συμμετέχει και ο πρώτος σκόρερ στις διοργανώσεις. Πώς θα επηρεαστεί η οικονομία της Ρωσίας.

Ντομπρόβσκις: Πρέπει να είναι εμπροσθοβαρή τα μέτρα στο χρέος

Ολες οι καυτές αποφάσεις για την Ελλάδα παραμένουν ανοικτές, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Μήνυμα για εμπροσθοβαρή μέτρα στο χρέος. Η απαίτηση να τηρηθούν οι στόχοι, η απάντηση στο ερώτημα για τη μείωση των συντάξεων και η παράμετρος «Ιταλία».

Τι σημαίνει για τον κόσμο ένα αδύναμο δολάριο

Ποιοι ευνοούνται από την υποτίμηση του πράσινου νομίσματος και ποιοι δυσκολεύονται. Το κρίσιμο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν οι επενδυτές και ποια είναι η βασική πρόβλεψη για το τέλος της χρονιάς.

Το φαινόμενο Alipay που κατέκτησε την Κίνα

Ένα application της Alibaba έχει μετατρέψει τους κινέζους σε παγκόσμιους πρωταθλητές σε ηλεκτρονικές πληρωμές. Το μοντέλο λειτουργίας και γιατί «δυσκολεύεται» να επεκταθεί πέραν της κινεζικής ενδοχώρας.

Ενας αστακός μπορεί να φέρει επανάσταση στα… ρομπότ

Επιστημονικές έρευνες επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ματιών προκειμένου να αξιοποιηθούν στην ρομποτική και να βελτιώσουν την τεχνολογία.

Τα μεγάλα ερωτήματα της βιομηχανίας πολυτελείας

Η στόχευση στην αειφορία και οι βασικές στρατηγικές των μεγάλων οίκων για να πετύχουν ανάπτυξη. Πόσο αποδίδει η στόχευση σε συγκεκριμένα κοινά και γιατί λέει «όχι» στο Brexit.

Πώς η Ιταλία μπορεί να φέρει την… καταστροφή

Γιατί η Ελβετία έλκει τα κρυπτονομίσματα

To σχέδιο της Uber για τα ιπτάμενα ταξί

Η τεχνολογία και πώς επηρεάζει την κρίση μας

Τα μυστικά της τελωνειακής ένωσης και το Brexit

Η πρώτη δημοπρασία έργων τέχνης 1 δισ. δολαρίων

Νέα διλήμματα για την παγκόσμια βιομηχανία εμπορευμάτων

Οδηγίες προς μάνατζερ γένους… θηλυκού

Τα ATMs σε ένα κόσμο χωρίς… μετρητά

Η Μόσχα χτίζει την «ανατολική οδό» για το φυσικό αέριο

v