Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερντογάν: Μας ξεγέλασε ο Μητσοτάκης, μίλησε εναντίον μας στο Κογκρέσο

Επιμένει ο Τούρκος πρόεδρος στο «μπλόκο» στην ένταξη των δύο σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ. Συνεχίζει και τις επιθέσεις στην Ελλάδα και την ΕΕ. «Δίνουν όπλα, δεν θα πω ονόματα. Εναντίον ποιου τα δίνουν;», αναρωτήθηκε αρχικά.

Ερντογάν: Μας ξεγέλασε ο Μητσοτάκης, μίλησε εναντίον μας στο Κογκρέσο

Τη στιγμή που μεταδίδονται ομιλίες τρομοκρατών στη σουηδική κρατική τηλεόραση, δεν μπορούμε να τους υποδεχτούμε στο ΝΑΤΟ, δήλωσε την Τετάρτη ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. Το ίδιο ισχύει και για τη Φινλανδία, τόνισε σε συνάντηση με τον Ν. Μαδούρο. Παράλληλα, επιτέθηκε ξανά στην Ελλάδα.

«Υποστηρίξαμε την εκ νέου ένταξη της Γαλλίας και της Ελλάδας, στο ΝΑΤΟ. Και οι ΗΠΑ έδωσαν άδεια να ιδρύσουν βάσεις εναντίον μας, 9 βάσεις. Εναντίον ποιων είναι (σ.σ. οι βάσεις); Λένε ότι είναι εναντίον της Ρωσίας, δεν το τρώμε. Η Ελλάδα χρωστάει στην ΕΕ και παρόλα αυτά δίνουν όπλα, δεν θα πω ονόματα. Εναντίον ποιου τα δίνουν;», αναρωτήθηκε αρχικά.

Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει το Open, ο πρόεδρος της Τουρκίας αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη. «Μιλήσαμε αλλά δες τι έγινε μετά. Και στο Νταβός το ίδιο έκανε. (…) Μας γέλασε στην Κωνσταντινούπολη και μετά μας έβριζε. Το ίδιο έκανε και ο Νταβός».

«Στο γεύμα με τον Μητσοτάκη παρόλο που είπαμε δεν θα αφήσουμε τρίτους, σαν να μην κάναμε αυτή την συνάντηση πήγε και έκανε δηλώσεις στην Αμερική».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v