Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε τρεις συμβούλους καταλήγει η Eurobank για AMK

Σε τρεις ξένους συμβούλους φαίνεται να καταλήγει οριστικά η Efg Eurobank - Ergasias αναφορικά με το project της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου. Το χρονοδιάγραμμα των κινήσεων της αύξησης.

Σε τρεις συμβούλους καταλήγει η Eurobank για AMK
του Γιώργου Μαντέλα

Σε τρεις ξένους συμβούλους φαίνεται να καταλήγει οριστικά η Efg Eurobank - Ergasias αναφορικά με το project της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.

Οι πληροφορίες από την αγορά αναφέρουν ότι τις περισσότερες πιθανότητες για τον ρόλο έχουν αυτή τη στιγμή η Deutsche Bank, η Citigroup και η Lehman Brothers. Με την πρώτη οι σχέσεις της τράπεζας του ομίλου Λάτση, ως γνωστόν, είναι παραδοσιακές.

Αντιθέτως, νέο άνοιγμα επιχειρείται με τους άλλους δύο οίκους και ειδικά με αυτόν της Citigroup, ο οποίος μέχρι σήμερα συνεργάζεται στενά σε ανάλογα projects με την Εθνική.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη Lehman, έπειτα από πολύ καιρό φαίνεται να επιστρέφει στα ελληνικά δρώμενα, τα οποία τελευταία αποκτούν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Εξάλλου, έκτακτη Γ.Σ. στις 19 Ιουλίου συγκαλεί η τράπεζα για το θέμα της αύξησης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Θεωρείται πιθανό ότι η πρώτη γενική συνέλευση δεν θα συμπληρώσει την απαιτούμενη απαρτία, με αποτέλεσμα να συγκληθεί β’ επαναληπτική με πιθανή ημερομηνία την 31η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της τράπεζας, η αύξηση κεφαλαίου αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου (πιθανότατη ημερομηνία η 25η Αυγούστου) και να ολοκληρωθεί εντός του α’ δεκαπενθήμερου του Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v