Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: ”ΟΚ” για ΑΜΚ από προνομιούχους μετόχους

Την αύξηση κεφαλαίου κατά 93,9 εκατ. ευρώ με την έκδοση 18,6 εκατ. κοινών μετοχών και 2,2 εκατ. προνομιούχων μετοχών, με τιμή διάθεσης 4,5 ευρώ ανά μετοχή και αναλογία μια καινούργια μετοχή προς 5 παλαιές αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η Α’ Επαναληπτική Γ. Σ. των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εγνατίας Τράπεζας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Εγνατία: ”ΟΚ” για ΑΜΚ από προνομιούχους μετόχους
Την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 93,9 εκατ. ευρώ με την έκδοση 18,6 εκατ. κοινών μετοχών και 2,2 εκατ. προνομιούχων μετοχών, με τιμή διάθεσης 4,5 ευρώ ανά μετοχή και αναλογία μια καινούργια μετοχή προς 5 παλαιές αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η Α’ Επαναληπτική Γ. Σ. των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εγνατίας Τράπεζας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών αποφάσισε επίσης :

• Τη διάθεση μέχρι 2 εκατ. μετοχών που τυχόν θα παραμείνουν αδιάθετες λόγω μη ασκήσεως των δικαιωμάτων προτίμησης από τους δικαιούχους τους σε όλο το προσωπικό του Ομίλου. Στη περίπτωση που ο αριθμός των αδιάθετων μετοχών είναι μικρότερος των 2 εκατ., οι κύριοι μέτοχοι της Τράπεζας θα εξασφαλίσουν αναλογικά τις απαιτούμενες προς συμπλήρωση του συνολικού αριθμού μετοχές.

• Την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ύψους μέχρι 400 εκατ. ευρώ με τιμή μετατροπής 7,60 ευρώ και Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους μέχρι 600 εκατ. ευρώ, με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας και της κεφαλαιακής επάρκειας του Ομίλου. Το σώμα των μετόχων εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για τον ορισμό του χρόνου και των ειδικότερων όρων έκδοσης τόσο του Μετατρέψιμου, όσο και του Κοινού Ομολογιακού Δανείου.

Υπενθυμίζεται ότι για τα παραπάνω θέματα είχε αποφασίσει σχετικά και η Γενική Συνέλευση των Μετόχων Κατόχων Κοινών Μετοχών της 22ας Ιουνίου 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v