Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη στη Wall, ισχυρή άνοδος στις ευρωαγορές

Τα θετικά αποτελέσματα εταιριών της Wall Street συνεχίζουν να ενισχύουν τους βασικούς δείκτες της, την ίδια ώρα που ισχυρά κέρδη σημείωσαν οι κύριες ευρωαγορές. Ανοδικά κινείται το πετρέλαιο.

Τα θετικά αποτελέσματα εταιριών της Wall Street συνεχίζουν να ενισχύουν τους βασικούς δείκτες της, την ίδια ώρα που ισχυρά κέρδη σημείωσαν οι κύριες ευρωαγορές.

Ειδικότερα αύξηση 9% σημείωσαν οι πωλήσεις του β΄ οικονομικού τριμήνου της Microsoft, ενώ η εταιρία εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία των πωλήσεών της στο τρέχον τρίμηνο. Η μετοχή της ενισχύεται περίπου 3,8%.

Κέρδη καταγράφει η μετοχή της P&G καθώς η εταιρία κατέγραψε αποτελέσματα που δεν διαφοροποιήθηκαν αισθητά από την περσινή περίοδο, ικανοποίησαν όμως τόσο αγορά και αναλυτές.

Ανοδικά κινούνται και οι τίτλοι της Exxon Mobil και της Valero Εnergy, με αφορμή την ενίσχυση του πετρελαίου.

Στις 10.921 μονάδες ενισχύεται ο Dow Jones, καταγραφόντας κέρδη 1,03%, ενώ άνοδο 1,02% σημειώνει ο Nasdaq, στις 2.306 μονάδες. Κέρδη 0,89% για τον S&P, στις 1.285 μονάδες.

Εξάλλου κέρδη 1,12% σημείωσε ο FTSE 100, στις 5.786 μονάδες, ενώ άνοδο 1,78% κατέγραψε ο Dax, στις 5.647 μονάδες. Κέρδη 1,64% για τον Cac, που έκλεισε στις 4.956 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v