Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από 10% το ελληνικό 3ετές ομόλογο

«Τσιμπάνε» οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων, με αυτήν του τριετούς τίτλου να αναρριχάται πάνω από το 10%, στο 10,135% έναντι 7,966% για την απόδοση του 2ετούς τίτλου. Η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς κινείται στο 8,64%.

Σταθεροποιητικές τάσεις καταγράφονται στις αγορές ομολόγων, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη συνεδρίαση της Federal Reserve αργότερα εντός της εβδομάδας, και τα πονταρίσματα να δείχνουν ότι η αμερικανική κεντρική τράπεζα δεν θα αυξήσει τελικά τα επιτόκια. 

Η απόδοση του γερμανικού 10ετούς κινείται σήμερα οριακά υψηλότερα, στο 0,05%, έχοντας επιστρέψει εκ νέου σε αρνητικά πρόσημα την Παρασκευή. 

Οι αποδόσεις των υπόλοιπων ομολόγων της ευρωζώνης κινούνται σταθεροποιητικά έως οριακά υψηλότερα, με εξαίρεση τις αποδόσεις της Πορτογαλίας που υποχωρούν μετά την αναρρίχησή τους σε υψηλά δυο μηνών την Παρασκευή. 

Εν τω μεταξύ, «τσιμπάνε» οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων, με αυτήν του τριετούς τίτλου να αναρριχάται πάνω από το 10%, στο 10,135% έναντι 7,966% για την απόδοση του 2ετούς τίτλου. 

Η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς κινείται στο 8,64%. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v