Ημερήσια άνοδος 0,2% για το πετρέλαιο στα $94,26

Μεικτή εικόνα παρουσίασαν οι δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς στο petroleum complex το πρόσημο ήταν θετικό (για το αργό και τα προϊόντα).

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡB

Μεικτή εικόνα παρουσίασαν οι δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς στο petroleum complex το πρόσημο ήταν θετικό (για το αργό και τα προϊόντα), ενώ οι τιμές των πολύτιμων μετάλλων «διόρθωσαν» την άνοδο της προηγούμενης ημέρας.

Στο Nymex της Νέας Υόρκης, το Light crude oil (σειρά Δεκεμβρίου) έκλεισε στα $94.26 το βαρέλι με κέρδη 0,2%, ενώ όσον αφορά στα προϊόντα του αργού η εικόνα ήταν ακόμη καλύτερη, με τις τιμές για το πετρέλαιο θέρμανσης και τη βενζίνη να διαμορφώνονται στα $307.07 cents/γαλόνι και $266.34 cents/γαλόνι αντιστοίχως (σειρές παράδοσης Δεκεμβρίου).

Στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων, εξάλλου, το συμβόλαιο παράδοσης Δεκ.’11 για το χρυσό έκλεισε στα $1756.10 ανά ουγκιά καταγράφοντας μικρές απώλειες κατά 0.5%, ενώ η σειρά Δεκ.’11 στο ασήμι διαμορφώθηκε στα $34.084 ανά ουγκιά, με ημερήσιες απώλειες της τάξεως του 1.1%.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v