Σε στάση αναμονής οι αγορές πετρελαίου

Τα συμβόλαιοα πετρελαίου Brent Ιουλίου σημειώνει άνοδο 20 σεντς στα 82,23 δολάρια το βαρέλι. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού αργού West Texas Intermediate, με ίδια κίνηση, βρίσκονται στα 77,85 δολάρια.

Σε στάση αναμονής οι αγορές πετρελαίου

Οι τιμές του πετρελαίου βρίσκονταν σε στάση αναμονής, καθώς οι αγορές αναμένουν τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ+ στις 2 Ιουνίου, όπου οι παραγωγοί αναμένεται να συζητήσουν τη διατήρηση των εθελοντικών περικοπών της παραγωγής για το υπόλοιπο του έτους.

Τα συμβόλαιοα πετρελαίου Brent Ιουλίου σημειώνει άνοδο 20 σεντς στα 82,23 δολάρια το βαρέλι. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού αργού West Texas Intermediate, με ίδια κίνηση, βρίσκονται στα 77,85 δολάρια.

Οι δημόσιες αργίες στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα Δευτέρα αναμένεται να διατηρήσουν τις συναλλαγές σχετικά ήπιες.

Η επικείμενη συνάντηση του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών και των συμμάχων του, γνωστή ως OPEC+, μετατέθηκε κατά μία ημέρα στις 2 Ιουνίου και θα διεξαχθεί διαδικτυακά, ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚ την Παρασκευή.

Οι παραγωγοί θα συζητήσουν αν θα παρατείνουν τις εθελοντικές περικοπές της παραγωγής των 2,2 εκατομμυρίων βαρελιών την ημέρα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, με τρεις πηγές από τις χώρες του ΟΠΕΚ+ να δηλώνουν ότι μια παράταση είναι πιθανή.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v