Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καθοδικά οι τιμές πετρελαίου

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί 34 σεντς, στα 83,40 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με ίδια πτώση βρίσκεται στα $87,80. Και οι δύο δείκτες κινήθηκαν αρνητικά στις τρεις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Καθοδικά οι τιμές πετρελαίου

Ηπια καθοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, την ώρα που υπάρχουν  ενδείξεις για πιο περιορισμένες προμήθειες στις ΗΠΑ. Αυτές οι ενδείξεις αντισταθμίζουν τα οικονομικά δεδομένα που υποβάθμισαν τις προοπτικές για τη ζήτηση ενέργειας.

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί 34 σεντς, στα 83,40 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με ίδια πτώση βρίσκεται στα $87,80. Και οι δύο δείκτες κινήθηκαν αρνητικά στις τρεις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Τα στοιχεία του κλάδου έδειξαν ότι οι προμήθειες αργού στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά περίπου 2,7 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 20 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πηγές της αγοράς που επικαλούνται στοιχεία του Αμερικανικού Ινστιτούτου Πετρελαίου.

Αυτή η εικόνα είναι σε αντίθεση με τις προβλέψεις αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, οι οποίοι υπολόγισαν κατά μέσο όρο ότι τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά περίπου 200.000 βαρέλια την εβδομάδα.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v