Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιέσεις στις αγορές πετρελαίου

Το αμερικανικό αργό κινείται 50 σεντς χαμηλότερα, στα 88,3 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με ίδια πτώση βρίσκεται στα $94,83.

Πιέσεις στις αγορές πετρελαίου

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου, λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών για τη ζήτηση καυσίμων καθώς επιδεινώθηκαν τα κρούσματα Covid-19 στην κορυφαία εισαγωγέα αργού την Κίνα. Στο επίκεντρο και οι ανησυχίες για το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ.

«Η αγορά εισέρχεται σήμερα με κάποιο βαθμό σκεπτικισμού γύρω από τις εκλογές... Περιμένουμε να δούμε ποιο είναι το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Bob Yawger, διευθυντής ενεργειακών προθεσμιακών συμβάσεων στη Mizuho στη Νέα Υόρκη.

Τη Δευτέρα, και οι δύο δείκτες αναφοράς έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο, λόγω των αναφορών ότι οι ηγέτες στην Κίνα εξέταζαν μια έξοδο από τους αυστηρούς περιορισμούς της χώρας για την Covid-19.

Ωστόσο, νέα κρούσματα έχουν αυξηθεί στη Γκουανγκζού και σε άλλες κινεζικές πόλεις, μειώνοντας τις προοπτικές για λιγότερους περιορισμούς.

Το αμερικανικό αργό κινείται 50 σεντς καθοδικά, στα 88,3 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ  με ίδια πτώση βρίσκεται στα $94,83. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v