Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με ημερήσιες απώλειες ύψους 1,12% ο μαύρος χρυσός

Η σειρά Ιουνίου ’07 για το WTI καθ’όλη την διάρκεια του floor trading διαπραγματευόταν σε αρνητικό έδαφος, καταγράφοντας χαμηλό στα $63,05/βαρέλι, κλείνοντας την συνεδρίαση στα $63,68/βαρέλι, καταγράφοντας απώλειες της τάξης του -1,12%.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Τμήμα Διεθνών Παραγώγων

Με πτωτική διάθεση μας υποδέχτηκε ο Μάΐος στο χρηματιστήριο Nymex της Νέας Υόρκης, μιας και η ανακοίνωση των εβδομαδιαίων αποθεμάτων στις Η.Π.Α., δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους ”ταύρους” κατά την σημερινή συνεδρίαση.

Για την ακρίβεια, το DOE ανακοίνωσε αύξηση στα αποθέματα του Light Crude Oil κατά 1,169Κ barrels, και συγχρόνως η πτώση στα αποθέματα της βενζίνης ήταν μικρότερη από την αναμενόμενη (actual: -1,115Κ barrels, expected: -1,300K barrels).

Ώς φυσικό επακόλουθο, η σειρά Ιουνίου ’07 για το WTI καθ’όλη την διάρκεια του floor trading διαπραγματευόταν σε αρνητικό έδαφος, καταγράφοντας χαμηλό στα $63,05/βαρέλι, κλείνοντας την συνεδρίαση στα $63,68/βαρέλι, καταγράφοντας απώλειες της τάξης του -1,12%.

Επηρεασμένη από την ανοδική τάση των τελευταίων εβδομάδων, η σειρά Ιουνίου’07 για την RBOB Gasoline παρά το γεγονός ότι σημείωνε πτώση της τάξης του –2,44% πιεζόμενη έως το επίπεδο των $219cents/γαλόνι, κατάφερε να κλείσει την συνεδρίαση με περιορισμένες απώλειες της τάξης του –0,54%, στα $223,26cents/γαλόνι.



e-mail address: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v