Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποχώρηση δολαρίου έναντι γεν και ευρώ

Πτωτικά κινείται το δολάριο έναντι του γεν μετά τις δηλώσεις αξιωματούχου της Τράπεζας της Ιαπωνίας που άφησε να εννοηθεί ότι το κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα βρίσκεται κοντά στο να αλλάξει την πολιτική του όσον αφορά την ποσότητα χρήματος που διοχετεύεται στην οικονομία. Το δολάριο υποχωρεί και έναντι του ευρώ.

Πτωτικά κινείται το δολάριο έναντι του γεν μετά τις δηλώσεις αξιωματούχου της Τράπεζας της Ιαπωνίας που άφησε να εννοηθεί ότι το κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα βρίσκεται κοντά στο να αλλάξει την πολιτική του όσον αφορά την ποσότητα χρήματος που διοχετεύεται στην οικονομία.

Ο Miyako Suda είναι ο τελευταίος από τους ιάπωνες αξιωματούχους που αφήνει να εννοηθεί ότι η πολιτική της Τράπεζας της Ιαπωνίας που διατηρεί τα επιτόκια πλησίον του μηδενός φθάνει στο τέλος της.

Παράλληλα, το αμερικανικό νόμισμα υποχωρεί και έναντι του ευρωπαϊκού καθώς δεν κατάφερε να διατηρήσει την ισοτιμία του ευρώ κάτω από τα 1,20 δολάρια για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Στα 1,2028 δολάρια διαμορφώνεται η σχέση ανταλλαγής ευρώ – δολαρίου ενώ 113,16 γεν κυμαίνεται η ισοτιμία δολαρίου – γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v