Σε υψηλό ενός έτους το γεν

Το δολάριο σημειώνει πτώση 0,47% στα 139,80 γεν, υποχωρώντας περαιτέρω από το χαμηλό των 140,285 του Δεκεμβρίου που έφτασε την Παρασκευή, σε επίπεδα που είδε για τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2023.

Σε υψηλό ενός έτους το γεν

Το γεν έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο σήμερα Δευτέρα στις συναλλαγές που περιορίστηκαν λόγω της αργίας στην Ιαπωνία, καθώς οι συμμετέχοντες στην αγορά αναμένουν όλο και περισσότερο μια μεγάλη μείωση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Οι συναλλαγές στην Ασία ήταν υποτονικές, με τις αγορές στην Ιαπωνία, την Κίνα και τη Νότια Κορέα να είναι κλειστές λόγω αργιών.

Το δολάριο σημειώνει πτώση 0,47% στα 139,80 γεν, υποχωρώντας περαιτέρω από το χαμηλό των 140,285 του Δεκεμβρίου που έφτασε την Παρασκευή, σε επίπεδα που είδε για τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2023. Την περασμένη εβδομάδα σημείωσε πτώση 1,3% σε σχέση με το γεν.

Η συνεδρίαση της Fed στις 17-18 Σεπτεμβρίου είναι το αποκορύφωμα μιας πολυάσχολης εβδομάδας, στην οποία η Τράπεζα της Αγγλίας και η Τράπεζα της Ιαπωνίας ανακοινώνουν επίσης αποφάσεις πολιτικής την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Το ευρώ ενισχύεται 0,4%, με την ισοτιμία στο 1,112 δολάριο, όπως και η στερλίνα που αλλάζει χέρια στο $1,317.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v