Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστρέφει κάποια από τα κέρδη του το δολάριο

Ο δείκτης δολαρίου, ο οποίος παρακολουθεί το δολάριο έναντι ενός καλαθιού άλλων έξι νομισμάτων, διαπραγματεύεται 0,1% χαμηλότερα στις 103,25, μετά από άνοδο 0,5% κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επιστρέφει κάποια από τα κέρδη του το δολάριο

Υποχωρεί το δολάριο, επιστρέφοντας ορισμένα από τα κέρδη του στη διάρκεια της νύχτας, αφού τα πρακτικά από την τελευταία συνεδρίαση της Federal Reserve έδειξαν μια νέα αύξηση των επιτοκίων αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ο δείκτης δολαρίου, ο οποίος παρακολουθεί το δολάριο έναντι ενός καλαθιού άλλων έξι νομισμάτων, διαπραγματεύεται 0,1% χαμηλότερα στις 103,25, μετά από άνοδο 0,5% κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το ευρώ διατηρείται στο 1,085 δολάριο και ησ τερλίνα στο $1,272.

Τα πρακτικά της Fed, που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη, έδειξαν ότι σχεδόν όλα τα μέλη της κεντρικής τράπεζας υποστήριξαν περισσότερες αυξήσεις επιτοκίων τους επόμενους μήνες, επικαλούμενοι τον επίμονο πληθωρισμό και την υπερθέρμανση της αγοράς εργασίας.

Αυτό έχει αυξήσει τις προσδοκίες για αύξηση στην επόμενη συνεδρίαση της Fed αργότερα αυτόν τον μήνα, ενισχύοντας το δολάριο.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v