Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη για ευρώ και στερλίνα

To ευρώ ενισχύεται 0,8% και αλλάζει χέρια στο 1,088 δολάριο, η στερλίνα κερδίζει 0,7% και βρίσκεται στο $1,231, ενώ το δολάριο υποχωρεί 0,1% έναντι του γεν, στα 109,10 γεν ανά δολάριο. Οι ενδείξεις επιβράδυνσης της πανδημίας δίνουν ώθηση στο σημερινό trading.

Κέρδη για ευρώ και στερλίνα

Υποχωρεί το δολάριο έναντι του γεν την Τρίτη, καθώς παραμένουν οι ανησυχίες κάποιων επενδυτών για το οικονομικό σοκ της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το κλίμα για τη βρετανική λίρα παραμένει ευάλωτο, αφότου ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου έκανε εισαγωγή στην εντατική, μετά την επιδείνωση των συμπτωμάτων.

Το γεν υποστηρίζεται από το δημοσιονομικό πακέτο σχεδόν 1 τρισ. δολαρίων που παρουσίασε ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός, Σίνζο Αμπε.

Οι traders ωστόσο προειδοποιούν ότι τα περαιτέρω κέρδη του ιαπωνικού νομίσματος ίσως περιοριστούν, λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που κήρυξε ο Αμπε.

Οι ενδείξεις επιβράδυνσης της πανδημίας δίνουν πάντως ώθηση στο σημερινό trading, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, οπότε είναι φυσικό το δολάριο να κινείται χαμηλότερα, σημειώνει ο Takuya Kanda, στέλεχος του ερευνητικού ινστιτούτου Gaitame.com στο Τόκιο.

To ευρώ ενισχύεται 0,8% και αλλάζει χέρια στο 1,088 δολάριο, η στερλίνα κερδίζει 0,7% και βρίσκεται στο $1,231, το δολάριο υποχωρεί 0,1% έναντι του γεν, στα 109,10 γεν ανά δολάριο, ενώ ο δείκτης δολαρίου, σε σύγκριση με έξι ισχυρά νομίσματα, υποχωρεί 0,6%, στα 100,69.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v