Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες μεταβολές στην αγορά συναλλάγματος

Επιφυλακτικές κινήσεις στο δολάριο, ελλείψει ξεκάθαρου σήματος από τη Fed για αύξηση των επιτοκίων τον επόμενο μήνα, ενώ ο νέος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ δήλωσε στη Wall Street Journal πως το ισχυρό δολάριο είναι «κάτι καλό» μακροπρόθεσμα.

Σε λίγο χαμηλότερο επίπεδο κινείται το ευρώ έναντι του δολαρίου καθώς η απόσυρση της υποψηφιότητας του Φρανσουά Μπαϊρού και η στήριξη που έδωσε στον Εμανουέλ Μακρόν για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας αμβλύνει τις ανησυχίες των επενδυτών για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών.

Επιφυλακτικές κινήσεις στο δολάριο, ελλείψει ξεκάθαρου σήματος από τη Fed για αύξηση των επιτοκίων τον επόμενο μήνα, ενώ ο νέος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ δήλωσε στη Wall Street Journal πως το ισχυρό δολάριο είναι «κάτι καλό» μακροπρόθεσμα -δηλώσεις που έρχονται σε αντίθεση με διάφορα σχόλια που έχουν γίνει από την κυβέρνηση Τραμπ και που τον τελευταίο μήνα λειτούργησαν επιβαρυντικά στο αμερικανικό νόμισμα.

Η ισοτιμία ευρώ/δολαρίου διαμορφώνεται αυτή την ώρα στο 1,0545 δολάριο, ενώ η στερλίνα ενισχύεται κατά 0,1% έναντι του δολαρίου, στο 1,2462 δολάριο και το γεν υποχωρεί ελαφρώς στα 113,1 γεν έναντι του αμερικανικού νομίσματος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v