Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποχωρεί το δολάριο μετά τα αδύναμα macro

Το δολάριο κινείται σε χαμηλό μίας και πλέον εβδομάδας έναντι του ευρώ, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τις μεταπωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, που έδειξαν επιβράδυνση της αγοράς ακινήτων. Υπενθυμίζεται ότι οι μεταπωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ τον Απρίλιο υποχώρησαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων ετών, καθώς διαμορφώθηκαν κάτω από τα 6 εκατομμύρια για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2003.

Το δολάριο κινείται σε χαμηλό μίας και πλέον εβδομάδας έναντι του ευρώ, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τις μεταπωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, που έδειξαν επιβράδυνση της αγοράς ακινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι μεταπωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ τον Απρίλιο υποχώρησαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων ετών, καθώς διαμορφώθηκαν κάτω από τα 6 εκατομμύρια για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2003.

Ειδικότερα, το δολάριο υποχωρεί έναντι των 15 από τα 16 κυριότερα νομίσματα, ενώ ενισχύεται μόνο σε σχέση με το γεν.

Στα 1,3454 ευρώ διαμορφώνεται η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο, ενώ η σχέση ανταλλαγής του αμερικανικού νομίσματος με το γεν κυμαίνεται στα 121,685 γεν. Η ισοτιμία ευρώ - γεν διαμορφώνεται στα 163,7432 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v