Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλότερο επίπεδο το δολάριο

Σε χαμηλότερο επίπεδο κινήθηκε σήμερα το δολάριο, απουσία συναλλαγών σε Ιαπωνία και ΗΠΑ. Τόσο το ευρώ όσο και η στερλίνα ενισχύθηκαν έναντι του δολαρίου, ενώ πτώση-ρεκόρ έναντι του ευρώ κατέγραψε το γεν.

Σε χαμηλότερο επίπεδο κινήθηκε σήμερα το δολάριο, απουσία συναλλαγών σε Ιαπωνία και ΗΠΑ. Οι ιαπωνικές αγορές δεν λειτουργούν σήμερα, λόγω αργίας, ενώ και η αμερικανική αγορά παραμένει κλειστή σήμερα, ημέρα μνήμης για τον πρώην πρόεδρο Τζέραλντ Φορντ.

Τόσο το ευρώ όσο και η στερλίνα ενισχύθηκαν έναντι του δολαρίου, παρά τα χαμηλότερα του αναμενόμενου στοιχεία για την μεταποίηση στην ευρωζώνη και τη Βρετανία.

Το ευρώ κατέγραψε άνοδο της τάξης του 0,6% έναντι του δολαρίου, με την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου να βρίσκεται στα 1,3278 δολάρια. Ισόποση αύξηση κατέγραψε και η στερλίνα έναντι του δολαρίου, με την ισοτιμία να διαμορφώνεται στα 1,9710 δολάρια. Η σχέση ανταλλαγής στερλίνας-ευρώ παραμένει αμετάβλητη στις 0,6735 στερλίνες.



Πτώση-ρεκόρ έναντι του ευρώ κατέγραψε το γεν, ωστόσο η ρευστότητα ήταν ελάχιστη, λόγω της απουσίας των Ιαπώνων. Το ευρώ σημείωσε άνοδο 0,4% έναντι του γεν, με την ισοτιμία στα 157,85 γεν, ενώ η ισοτιμία δολαρίου-γεν παρέμεινε σταθερή στα 119 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v