Μικτές οι τάσεις της Ευρώπης

Μικτές ήταν οι διαθέσεις στο τέλος της εβδομάδας για τις ευρωαγορές, καθώς τα αμφιλεγόμενα στοιχεία για την πορεία της απασχόλησης στη Wall και η συνεδρίαση εκεί δίχασαν τα χρηματιστήρια.

Μικτές ήταν στο τέλος της εβδομάδας οι τάσεις στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηαματιστήρια, αφού ενώ το Λονδίνο ανέβηκε, Φραγκφούρτη και Παρίσι κατέγραψαν πτωτικές τάσεις, παρά τα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας των ΗΠΑ που πληθαίνουν και τη Wall Street που το αναγνωρίζει με δύο σερί ανοδικές συνεδριάσεις .

Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 έκλεισε με άνοδο της τάξης του 0,48% στις 5.189,7 μονάδες, μακριά ωστόσο από τα υψηλά της ημέρας.

Στο Παρίσι, ο CAC 40 ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στις 4.455,56 μονάδες με οριακή κάμψη 0,14%, καθώς αναλυτές εκτιμούν ότι η αγορά παίρνει τις αποστάσεις της για να εκτιμήσει τα δεδομένα της πιθανής ανάκαμψης στην ευρωζώνη.

Απώλειες κατά 0,24% σημειώνει αυτή την ώρα ο δείκτης DAX, ο οποίος κινείται στις μονάδες, λόγω της αρνητικής πορείας της συνεδρίασης στη Wall Street, αλλά και των εξαγγελιών της Swiss Life.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v