Ασία: Βύθιση αεροπορικών μετοχών λόγω Μαδρίτης

Χαμηλότερα έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην Ασία, με έντονες πιέσεις από τις αεροπορικές μετοχές όπως η Qantas Airways και η All Nippon Airways, καθώς οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μαδρίτη απειλούν να οδηγήσουν και πάλι σε βύθιση την τουριστική κίνηση στον πλανήτη.

Με απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην Ασία, υπό μεγάλη πίεση από τις αεροπορικές μετοχές όπως η Qantas Airways και η All Nippon Airways, καθώς οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μαδρίτη απειλούν να οδηγήσουν και πάλι σε βύθιση την τουριστική κίνηση στον πλανήτη.

Ο δείκτης Kospi της Νοτίου Κορέας υποχώρησε για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση, μετά την απόφαση να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη ο πρόεδρος της χώρας Roh Moo Hyun, με την κατηγορία της καταπάτησης του εκλογικού νόμου.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού υποχώρησε 1,5% στις 88,89 μονάδες. Για το σύνολο της εβδομάδας, ο δείκτης που παρακολουθούν διεθνή κεφάλαια συνολικού ύφους 500 δισ. δολαρίων υποχώρησε 3,5%, με τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση πέντε μηνών. Ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο υποχώρησε 1,19% στις 11.162 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v