Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Επανεπένδυση του μερίσματος 2007

Η Τράπεζα Αττικής Α.Ε. γνωστοποιεί στους κ.κ. Μετόχους της τα εξής:

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας αποφάσισε, κατά τη συνεδρίασή της στις 16 Μαΐου 2008, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με έκδοση νέων μετοχών, συντελούμενη με καταβολή μετρητών μέσω επανεπένδυσης του μερίσματος της χρήσης 2007 ύψους Ευρώ 0,10 ανά μετοχή. Δικαίωμα να λάβουν, κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, το μέρισμα υπό μορφή μετοχών αντί σε μετρητά έχουν οι δικαιούχοι του μερίσματος και συγκεκριμένα οι μέτοχοι της Τράπεζας που θα είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Μετόχων της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.) μετά το πέρας της εκκαθάρισης των συναλλαγών που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 3ης Ιουνίου 2008.

Όσοι από τους ανωτέρω μετόχους επιθυμούν να λάβουν το μέρισμα που δικαιούνται υπό μορφή μετοχών της Τράπεζας, εν όλω ή εν μέρει, επανεπενδύοντας (ολικά ή μερικά αντιστοίχως) το μέρισμά τους αυτό, καλούνται να το δηλώσουν στο διάστημα από 19 Μαΐου 2008 έως και 10 Ιουνίου 2008 υποβάλλοντας σχετική έγγραφη δήλωση στο χειριστή τους.

Κλάσματα μετοχής δεν θα εκδοθούν και γι' αυτό η επανεπένδυση του μερίσματος από κάθε μέτοχο θα γίνει για ποσό που αντιστοιχεί σε ακέραιο αριθμό μετοχών. Τυχόν υπόλοιπο ποσό μερίσματος κάθε μετόχου, που οδηγεί σε κλάσμα μετοχής, θα καταβληθεί στο μέτοχο σε μετρητά κατά την ημέρα πληρωμής μερίσματος, ήτοι από την 12η Ιουνίου 2008 και εφεξής.
Εάν δεν εκδηλωθεί από τους μετόχους η σχετική πρόθεση επανεπένδυσης του μερίσματος εν όλω ή εν μέρει, η Τράπεζα θα προχωρήσει στην πληρωμή σε αυτούς του μερίσματος, το σύνολο ή το υπόλοιπο αντιστοίχως, σε μετρητά. Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει στις 12 Ιουνίου 2008 και εφεξής.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης των αποφάσεων που έλαβε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 16 Μαΐου 2008 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Τράπεζας και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Μετοχολογίου και Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας, Ομήρου 23, 3ος όροφος Τ.Κ. 10672 Αθήνα, τηλέφωνο 2103669063.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v