Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΞΑΓΟΡΕΣ/ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ: Απορρόφηση των Κ.Ι. Σαραντόπουλος, Αιγαιοπελαγίτικη, Δοκάτ και Υρία

Η εταιρεία ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ ανακοινώνει ότι την 6/9/2002 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών του Υπουργείου Ανάπτυξης η υπ’ αριθμ. Κ2-10928/6-9-2002 απόφαση του κ. Υφυπουργού Ανάπτυξης, με την οποία εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση των εταιρειών Κ. Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΗ ΑΒΕΝΤΕ, ΔΟΚΑΤ ΑΕ και ΥΡΙΑ ΑΕ.

ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ: Έγκριση από υπ. Ανάπτυξης για απορρόφηση εταιριών

Η εταιρία ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την 06/09/2002 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η υπ’ αριθμ. Κ2/11319.6/9/2002 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης για συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών NESTOS, ΤΕΜΑΚ, ΕΥΡΩΔΟΜΗ, Β. ΠΑΓΩΝΗΣ, Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΠΡΟΔΟΜΗ.

Κ.Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Απορρόφηση από Παντεχνική

Η Εταιρεία ”Κ.Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ” ανακοινώνει ότι την 6/9/2002 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών του Υπουργείου Ανάπτυξης η απόφαση του κ. Υφυπουργού Ανάπτυξης, με την οποία εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση της Κ.Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ και των ”ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΗ ΑΒΕΝΤΕ”, ”ΔΟΚΑΤ ΑΕ” και ”ΥΡΙΑ Α.Ε.” από την Εταιρεία ”ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ” .

ΑΘΗΝΑ: Έγκριση συγχώνευσης από υπ. Ανάπτυξης

Γνωστοποιείται από την εταιρία ότι, σύμφωνα με την απόφαση Κ2-11450/4-9-02 του Υπουργείου Ανάπτυξης ενεκρίθη η συγχώνευση, με απορρόφηση, από την εταιρεία ΑΘΗΝΑ ΑΕΤΒ & ΤΕ των εταιρειών: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, ΑΙΟΛΟΣ, ΒΕΚΤΡΑ, ΙΝΤΕΚΤΑ, ΜΕΤΤΕΜ, ΕΡΓΟΝΕΤ και του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας ΔΟΜΗΚΑ.

ΕΧΑΕ: Έγκριση συγχώνευσης των ΧΑΑ και ΧΠΑ

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι, πραγματοποιήθηκε η καταχώρηση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της απόφασης της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η συγχώνευση των ανωνύμων εταιρειών Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών Α.Ε. και Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών Α.Ε., θυγατρικών της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών.

Α. ΚΑΜΠΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ: Προς συγχώνευση με ΤΕΧΝΟ ΑΤΕ και REDS Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία, ότι τα Διοικητικά Συμβούλια, αφενός της εταιρίας Α. ΚΑΜΠΑΣ, αφετέρου των ανωνύμων εταιριών ’ΤΕΧΝΟ ΑΤΕ και REDS Α.Ε., αποφάσισαν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Συγχώνευση με την Καμελίδης ΑΕ

Η εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ (”EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.”) γνωστοποιεί ότι εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας ”ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ Α.Ε.” και διακριτικό τίτλο ”ΕΤ.Κ.ΚΑ. ΑΕ”.

ΒΕΤΑΝΕΤ: Ολοκλήρωση συγχώνευσης

Η εταιρεία ΒΕΤΑΝΕΤ ΑΒΕΕ, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η απορρόφηση από τη θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία ΕΚΑΤ- ΕΤΑΝ ΑΤΕ των τεχνικών εταιρειών ΤΕΧΝΗΜΩΝ ΑΤΕ και ΕΡΓΟΜΑΚ ΑΤΕ καθώς και των ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ και ΛΕΩΝ ΑΤΕΒΕ.

ΔΙΕΚΑΤ: Έγκριση συγχώνευσης από υπ. Ανάπτυξης

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι, το Υπουργείο Ανάπτυξης ενέκρινε την 27/08/2002 συγχώνευση των ανωνύμων Εταιρειών ΔΙΕΚΑΤ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΕ, ΠΑΛΜΑ ΑΕ, ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΕ, Α. ΚΟΤΣΩΛΗΣ ΑΤΕ, ΚΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ και ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΑΕ με απορρόφηση από τη ΔΙΕΚΑΤ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΕ

ΒΕΤΑΝΕΤ: Απορρόφηση των ΤΕΧΝΗΜΩΝ, ΕΡΓΟΜΑΚ, ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ και ΛΕΩΝ

Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση από την θυγατρική εταιρεία ΕΚΑΤ-ΕΤΑΝ ΑΤΕ των τεχνικών εταιριών ΤΕΧΝΗΜΩΝ ΑΤΕ και ΕΡΓΟΜΑΚ ΑΤΕ και των κατασκευαστικών κλάδων των εταιρειών ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ και ΛΕΩΝ ΑΤΕΒΕ.

ΓΝΩΜΩΝ: Ολοκλήρωση διαδικασίας συγχώνευσης

ΑΘΗΝΑ: Έγκριση σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: Eγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση της Αποστολόπουλος

ΜΟΧΛΟΣ: Υπεγράφη η σύμβαση συγχώνευσης

ΑΤΤΙ - ΚΑΤ: Στο ΜΑΕ η έγκριση συγχώνευσης - Ορθή επανάληψη

ΑΤΤΙ-ΚΑΤ: Συγχώνευση με απορρόφηση θυγατρικών

ΓΕΚΑΤ: Eγκρίθηκε η συγχώνευση με Γνώμων

ΓΝΩΜΩΝ: Εγκρίθηκε η συγχώνευση

NESTOS: Συγχώνευση με απορρόφηση από Θεμελιοδομή

Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ: Υπεγράφη η σύμβαση συγχώνευσης

v