Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Δύο νέα προϊόντα της σειράς ”Diamonds”

Δύο νέα προϊόντα Εγγυημένου Κεφαλαίου της σειράς ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS”, που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, καθώς και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερη από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Πειραιώς: Δύο νέα προϊόντα της σειράς ”Diamonds”
Δύο νέα προϊόντα Εγγυημένου Κεφαλαίου της σειράς ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS”, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του καταθέτη/επενδυτή για εναλλακτικές λύσεις τοποθέτησης.

Σε αυτή την έκδοση απευθύνεται και σε πελάτες που έχουν καταθέσεις σε δολάρια Αμερικής, οι οποίοι επιθυμούν να καρπωθούν μία υψηλή δυνητική απόδοση που μπορεί να προκύψει από την άνοδο του δείκτη FTSE/ASE-20, χωρίς να χρειαστεί να μετατρέψουν το κεφάλαιό τους σε ευρώ.

Τα νέα ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις, που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, καθώς και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερη από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, η οποία εξαρτάται από την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE-20.

Τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς, για την οποία οι εγγραφές θα γίνονται από την 1 Δεκεμβρίου μέχρι και την 12 Δεκεμβρίου 2003 (με σειρά προτεραιότητας), μέσω των καταστημάτων της τράπεζας είναι:

”DIAMOND FTSE Ανόδου V” & ”DIAMOND FTSE Ανόδου USD II”

Πρόκειται για προθεσμιακές καταθέσεις σε ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ, των οποίων οι τελικές αποδόσεις είναι συνδεδεμένες με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE-20.

Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 5 μήνες, με έναρξη στις 15/12/2003 και λήξη στις 17/05/2004 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 10.000 ευρώ ή 10.000 δολάρια, αντίστοιχα.



Ο επενδυτής λαμβάνει απόδοση (σε ετήσια βάση): 4,50% (για την κατάθεση σε ευρώ) ή 2,20% (για την κατάθεση σε δολάρια), αν στη λήξη της κατάθεσης ο δείκτης FTSE/ASE-20 έχει αυξηθεί τουλάχιστον κατά 5% σε σχέση με την τιμή του στην έναρξη της κατάθεσης.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο επενδυτής λαμβάνει μόνο το αρχικό του κεφάλαιο. Το σύνολο των τόκων καταβάλεται στη λήξη της κατάθεσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v