ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Kλουκίνας: Στα 8,56 ευρώ τον ”βλέπει” η Prelium

Kλουκίνας: Στα 8,56 ευρώ τον ”βλέπει” η Prelium

Tιμή-στόχο τα 8,56 ευρώ θέτει για τη μετοχή του Κλουκίνα-Λάππα η Prelium σε ανάλυσή της (7/5), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”outperform”. Η εταιρία προετοιμάζει το έδαφος ώστε να καταστεί ένας ισχυρός παίκτης στη λιανική της ΝΑ. Ευρώπης μέσω των αλυσίδων καταστημάτων Mothercare και Colours & Beauty, επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

ΗΛΕΑΘ: Νέα τιμή στα 8,94 ευρώ από Beta AXE

ΗΛΕΑΘ: Νέα τιμή στα 8,94 ευρώ από Beta AXE

Νέα τιμή στα 8,94 ευρώ από 7,64 ευρώ δίνει για τη μετοχή της Ηλεκτρονικής Αθηνών η Beta Χρηματιστηριακή, μετά και την εξαγορά της ανταγωνιστικής εταιρίας Σαραφίδης, όπως επισημαίνει σε έκθεσή της με σημερινή (25/4) ημερομηνία, όπου διατηρεί σύσταση ”overweight” για την εισηγμένη.

Yalco: Τιμή-στόχο το 1,84 ευρώ θέτει η BETA

Yalco: Τιμή-στόχο το 1,84 ευρώ θέτει η BETA

Τιμή–στόχο το 1,84 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Yalco η BETA Χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της (13/04) με σύσταση ”overweight”. H ΒΕΤΑ προβλέπει ότι τα έσοδα της εισηγμένης θα καταγράψουν μέση ετήσια άνοδο 9,3% την περίοδο 2006-10, ενώ τα καθαρά κέρδη προβλέπεται να σημειώσουν μέση ετήσια αύξηση της τάξεως του 22,2%.

Ηλ. Αθηνών: Κάλυψη με ”buy” από τη ΒΕΤΑ

Ηλ. Αθηνών: Κάλυψη με ”buy” από τη ΒΕΤΑ

Με τιμή – στόχο τα 7,64 ευρώ και σύσταση ”buy” η ΒΕΤΑ ξεκινά την κάλυψη της Ηλεκτρονικής Αθηνών σε έκθεσή της (8/3) με τίτλο ”too good to be true”. Παράλληλα προβλέπει ότι ο πολλαπλασιαστής της Ηλεκτρονικής Αθηνών θα ανέλθει στο 14,5 τον Ιούλιο του 2007 και στο 12,5 τον Ιούλιο του 2008, ενώ τονίζει ότι η εταιρία διαθέτει 48 καταστήματα και σκοπεύει να ανοίξει άλλα 5.

Ηλ. Αθηνών: Δίκαιη τιμή τα 7,14 ευρώ από τη VRS

Ηλ. Αθηνών: Δίκαιη τιμή τα 7,14 ευρώ από τη VRS

Δίκαιη τιμή τα 7,14 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Ηλεκτρονικής Αθηνών η VRS σε σχετική ανάλυση με ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου, τονίζοντας τα σχέδια της εταιρίας για τη λειτουργία 3 νέων καταστημάτων στην Ελλάδα το οικονομικό έτος 2006-07. Ως σημαντικός καταλύτης για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας αναφέρεται η διεθνής επέκταση σε αγορές που παρουσιάζουν ευκαιρίες, όπως η επικείμενη λειτουργία MegaStore στη Σερβία.

Εθνική: Υψηλότερη τιμή-στόχο θέτει η ΒΕΤΑ

Στα 46 ευρώ ενισχύει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της Εθνικής η ΒΕΤΑ σε έκθεσή της (20/02), επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”buy”. H χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας θα καταγράψουν μέση ετήσια άνοδο 28% την περίοδο 2005-09, λόγω της ισχυρής αύξησης των χορηγήσεων και της βελτίωσης των περιθωρίων.

ΕΧΑΕ: Δίκαιη τιμή τα 19,21 ευρώ θέτει η Artion

Τιμή – στόχο τα 19,21 ευρώ και σύσταση ”overweight” θέτει για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Artion σε έκθεση με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου. Αναφορικά με το ενδιαφέρον της ΕΧΑΕ για το βουλγαρικό χρηματιστήριο αναφέρει ότι διαθέτει τόσο το μέγεθος όσο και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα ώστε να αναδειχθεί περιφερειακός παίκτης στην περιοχή των Βαλκανίων.

Μάρακ: Χαμηλότερα θέτει τον πήχη η Πεντεδέκας

Στο 1,82 ευρώ, από 2,21 ευρώ, μειώνει την τιμή – στόχο για τη Mάρακ η Πεντεδέκας ΑΧΕΠΕΥ σε ανάλυσή της (12/2), επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”αγορά”. Παράλληλα, η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η Μάρακ, σε ενοποιημένη βάση, θα έχει ζημίες 304 χιλιάδων ευρώ το 2006.

Sprider: Έναρξη κάλυψης από Prelium

Κάλυψη της Sprider με τιμή-στόχο τα 6,43 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”outperform” ξεκινά με έκθεσή της στις 29/1 η Prelium Securities. Στην έκθεσή της η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι οι ευκαιρίες ανάπτυξης για την εταιρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι σημαντικές.

Flexopack: Δίκαιη τιμή τα 7,43 ευρώ θέτει η VRS

Δίκαιη τιμή τα 7,43 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Flexopack η VRS σε ανάλυσή της, τονίζοντας ότι η εταιρία καταγράφει ισχυρή αύξηση σε κέρδη και έσοδα λόγω των καινοτόμων προϊόντων αλλά και της διείσδυσης στις αγορές του εξωτερικού. Οι εξαγωγές θα αποτελέσουν κύριο καταλύτη για τα μεγέθη της εταιρίας τα προσεχή 5 έτη.

Betanet: Έναρξη κάλυψης από Beta Sec.

SATO: Στα 3,17 ευρώ τη ”βλέπει” η VRS

Κατσέλης: Τιμή-στόχο τα 4,66 ευρώ θέτει η Praxis

Σελόντα: ”Οutperform” συνιστά η Praxis

Unisystems: Πλούσια σε ρευστό λέει η VRS

Σελόντα: Στα 3,69 ευρώ η δίκαιη τιμή από την VRS

Druckfarben: Τιμή - στόχο τα 3,62 ευρώ θέτει η VRS

Praxis: Παρουσίαση 18 εισηγμένων της Β. Ελλάδος

Proton Bank: Τα άμεσα σχέδια - Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση 12,1% στα κέρδη τριμήνου

v