Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Υψηλότερη τιμή-στόχος από Morgan Stanley

Η Morgan Stanley σημειώνει ότι επιδεινώνεται η δυναμική της κερδοφορίας του ΟΤΕ. Ωστόσο, η μείωση του χρέους του οργανισμού αλλά και του μακροοικονομικού ρίσκου δείχνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της αξίας του ΟΤΕ.

ΟΤΕ: Υψηλότερη τιμή-στόχος από Morgan Stanley
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ, στα 7,4 ευρώ δίνει η Morgan Stanley σε έκθεσή της, ενώ διατηρεί σύσταση overweight για τη μετοχή του οργανισμού.

Ειδικότερα, η Morgan Stanley σημειώνει ότι επιδεινώνεται η δυναμική της κερδοφορίας του ΟΤΕ και δεν υπάρχει ορατότητα για μελλοντική σταθεροποίηση. 

Ωστόσο, η μείωση του χρέους του οργανισμού αλλά και του μακροοικονομικού ρίσκου δείχνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της αξίας του ΟΤΕ

Όπως σημειώνει ο οίκος, η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου είναι κοντά στο 10% έναντι 15-30% το 2012. Η απόδοση του ομολόγου του ΟΤΕ με ωρίμανση το 2018 είναι οριακά χαμημλότερη από το κουπόνι του 8%. 

Ο οίκος χρησιμοποιεί δείκτη ρίσκου στο 9,5% από 12% προηγουμένως, κάτι που οδηγεί σε τιμή-στόχο στα 7,4 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 12% σε σχέση με τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v