Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΙΝ.ΣΥΜΦΩΝΙΑ

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

Απαξίωση του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα διακρίνουν οι FT. Αναφέρουν ότι οι ξένοι πιστωτές θέλουν συνεργασία Βενιζέλου-Σαμαρά. Προβλέπουν, όμως, ότι η όποια νέα κυβέρνηση θα έχει μικρή διάρκεια ζωής.

Ο δικομματισμός δεν παίρνει αυτοδυναμία

Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Ντέρμπι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Στο 7% ο Π. Καμμένος. Μεγάλη πτώση για τη ΔΗΜΑΡ.

Kατσέλη: Πρόταση νόμου για κοινωνικές παροχές

Kατσέλη: Πρόταση νόμου για κοινωνικές παροχές

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Τ. Κατσέλη, παρουσίασε τα βασικά σημεία πρότασης νόμου για τη "Δημιουργία μόνιμης δομής παροχής Κοινωνικών Αγαθών και Υπηρεσιών σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες".

Μπροστά η ΝΔ, χωρίς αυτοδυναμία

Μπροστά η ΝΔ, χωρίς αυτοδυναμία

Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς όμως να εξασφαλίζει και την αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, δίνουν δημοσκοπήσεις της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» και της Metron Analysys για το «Έθνος της Κυριακής».

Κατσέλη: Να τεθεί θέμα γερμανικών αποζημιώσεων

Κατσέλη: Να τεθεί θέμα γερμανικών αποζημιώσεων

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να θέσει με τρόπο σοβαρό και οργανωμένο το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, τόνισε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμμαχίας, Λούκα Κατσέλη.

Συναντήσεις Λούκας Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της «Κοινωνικής Συμφωνίας», η Πρόεδρος του κόμματος Λούκα Τ. Κατσέλη, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με φορείς της Βορείου Ελλάδας.

Κοινωνική Συμφωνία: «Όχι» σε κυβερνητική συνεργασία με ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ

Προγραμματικές συγκλίσεις με δυνάμεις που δεν αποδέχονται το μνημόνιο, επιδιώκει η Κοινωνική Συμφωνία, τόνισαν η Λ. Κατσέλη και ο Χ. Καστανίδης.


Κατσέλη: Zητά στήριξη για την ρύθμιση δανείων

Με επιστολή που έστειλε στους αρχηγούς όλων των κομμάτων η Λούκα Τ. Κατσέλη ζητά τη δημόσια στήριξή τους στη νομοθετική  πρωτοβουλία της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για την ελάφρυνση των δανειοληπτών.

«To μνημόνιο μπορεί και πρέπει να αλλάξει»

Διαπραγμάτευση ώστε να αλλάξει το 2ο μνημόνιο εισηγείται η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη. Προτείνει μείωση του ΦΠΑ έως το 15% με χρήση χρεωστικής κάρτας. Ζητά τραπεζικό πυλώνα "δημοσίου συμφέροντος".

v