Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΛΟΓΕΣ

Με παραίτηση απειλεί ο Γ. Μπαμπινιώτης

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση για τις αλλαγές στο νόμο-πλαίσιο για την παιδεία. «Η εξέλιξη των πραγμάτων τις επόμενες ημέρες θα δείξει αν έχει νόημα να συνεχίσω αυτήν την προσπάθεια», τονίζει ο υπουργός Παιδείας.

Κατσέλη: Zητά στήριξη για την ρύθμιση δανείων

Κατσέλη: Zητά στήριξη για την ρύθμιση δανείων

Με επιστολή που έστειλε στους αρχηγούς όλων των κομμάτων η Λούκα Τ. Κατσέλη ζητά τη δημόσια στήριξή τους στη νομοθετική  πρωτοβουλία της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για την ελάφρυνση των δανειοληπτών.

Δεν πολιτεύεται ο Σωτήρης Χατζηγάκης

Mε μία σκληρή δήλωση κατά του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ για την οποία λέει ότι πια «δεν είναι κόμμα», ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Σωτήρης Χατζηγάκης δηλώνει ότι «δεν θα πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές»,

Σε περίπτωση αδιεξόδου, επιλέγει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ

«Οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας, αν πρέπει να περιλάβει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θα ήθελα να περιλάβει και τη Δημοκρατική Αριστερά», τόνισε μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Π. Ευθυμίου.

«To μνημόνιο μπορεί και πρέπει να αλλάξει»

«To μνημόνιο μπορεί και πρέπει να αλλάξει»

Διαπραγμάτευση ώστε να αλλάξει το 2ο μνημόνιο εισηγείται η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη. Προτείνει μείωση του ΦΠΑ έως το 15% με χρήση χρεωστικής κάρτας. Ζητά τραπεζικό πυλώνα "δημοσίου συμφέροντος".

Ένταξη του βουλευτή Δράμας Μ. Τζίμα στην Κ.Ο. ΝΔ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής του νομού Δράμας κ. Μαργαρίτης Τζίμας εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος.

Συγκροτήθηκε η εθνική εκλογική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Τη συγκρότηση της εθνικής εκλογικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κατόπιν απόφασης του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, ανακοίνωσε σήμερα η Φώφη Γεννηματά.

ΝΔ: Ο Αλμούνια επιβεβαίωσε αυθαίρετο φούσκωμα

Η επιστολή του Χ. Αλμούνια στη Βουλή επιβεβασιώνει το αυθαίρετο "φούσκωμα" του ελλείμματος το 2009 από το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ο Γ. Μιχελάκης καλώντας τον Ε. Βενιζέλο να πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα.

ΠΑΣΟΚ: Το χαράτσι στα ακίνητα είναι στο μνημόνιο

Ο φόρος στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αποτελεί μέρος του υπογεγραμμένου από τη ΝΔ μνημονίου, αναφέρει η Φ. Γεννηματά, απαντώντας σε χθεσινό δημοσίευμα της ΝΔ περί κατάργησής του.

ΝΔ: Θα καταργήσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ

H NΔ προτίθεται να καταργήσει το επαχθέστατο «χαράτσι» της ΔΕΗ, δήλωσε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα οικονομίας της ΝΔ Ιωάννης Βρούτσης. Τι προτείνει για τη φορολόγηση των ακινήτων.

Προεκλογικό ντεμαράζ για ρουσφέτια!

Ανακοινώθηκε η ΚΟ της Δημοκρατικής Αριστεράς

v