Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο δικομματισμός δεν παίρνει αυτοδυναμία

Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Ντέρμπι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Στο 7% ο Π. Καμμένος. Μεγάλη πτώση για τη ΔΗΜΑΡ.

Α. Σαμαράς: «Μπαίνω στο γήπεδο για τη νίκη»

Εμμένει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι στόχος του είναι η αυτοδυναμία. «Μπαίνω στο γήπεδο για τη νίκη». «Ήμασταν με τις φτέρνες στο χείλος της χρεοκοπίας. Δεν θα έριχνα ποτέ τη χώρα μου στον Καιάδα», είπε για το νέο μνημόνιο.

Βρούτσης (ΝΔ): Άδικη η κατάργηση του ΙΚΑ Μυκόνου

Βρούτσης (ΝΔ): Άδικη η κατάργηση του ΙΚΑ Μυκόνου

Η αυθαίρετη και αναιτιολόγητη σημερινή απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ να αναστείλει τη λειτουργία του υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Μυκόνου την 1η Ιουνίου, αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη, αναφέρει ο Ι. Βρούτσης

Kατσέλη: Πρόταση νόμου για κοινωνικές παροχές

Kατσέλη: Πρόταση νόμου για κοινωνικές παροχές

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Τ. Κατσέλη, παρουσίασε τα βασικά σημεία πρότασης νόμου για τη "Δημιουργία μόνιμης δομής παροχής Κοινωνικών Αγαθών και Υπηρεσιών σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες".

Κουβέλης: Να αλλάξει το μείγμα των μέτρων

Κουβέλης: Να αλλάξει το μείγμα των μέτρων

Η μάχη, εντός ευρωζώνης, για άμεσες τροποποιήσεις στις δεσμεύσεις της χώρας με άξονα την ανάπτυξη βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, το οποίο παρουσίασε ο επικεφαλής, Φ. Κουβέλης.

Ραγκούσης: Όχι σε ρύθμιση χρηματοδότησης κομμάτων

Η προωθούμενη ρύθμιση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων δείχνει χαριστική, τονίζει ο αναπλ. υπουργός Άμυνας Γ. Ραγκούσης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα την ψηφίσει. Ανά πάσα στιγμή στη διάθεση Παπαδήμου η παραίτηση.

«Θρασεία» κρατική χρηματοδότηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.

Ανακοίνωση εξέδωσε το κόμμα του Στέφανου Μάνου «Η Δράση» για την «θρασεία» - όπως την χαρακτηρίζει - χρηματοδότηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Τη Μ. Τετάρτη η διάλυση της Βουλής – 6 Μαΐου οι εκλογές

Ο κύβος ερρίφθη. Μεθαύριο, Μ. Τετάρτη διαλύεται -εκτός μεγάλου απροόπτου- η Βουλή και ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για τις εκλογές, που όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου.

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

Δριμεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεκινώντας έτσι και επισήμως την «προεκλογική περίοδο». Νέος «εμφύλιος» στο ΠΑΣΟΚ

Συνεργασία ΔΗΜΑΡ -Νέα Σοσιαλδημοκρατική Συμφωνία

Συνεργασία με την πολιτική κίνηση «Νέα Σοσιαλδημοκρατική Συμφωνία» για τις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε η Δημοκρατική Αριστερά.

Ο Π. Καμμένος στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στη ΝΔ προσχώρησε ο Αρμόδιος Στεργίου

ΔΗΜΑΡ: Παρουσίαση προγραμματικών αξόνων

Μπροστά η ΝΔ, χωρίς αυτοδυναμία

Α.Τσίπρας: «Ας μη χαρίσουμε και τις μονοεδρικές»

Φ. Κουβέλης: Λουκέτα υπό όρους στο Δημόσιο

Στη ΝΔ προσχώρησαν Β. Κόλλια & Δ. Μπαταλογιάννης

Παπαδήμος: Τη Μεγάλη Εβδομάδα για εκλογές

ΝΔ: "Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψάχνει για συνενόχους"

Επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ η Μ. Ξενογιαννακοπούλου

v