Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 2 2024

Σε ρυθμό road shows το Χρηματιστήριο

Στο Παρίσι και το road show της ΕΧΑΕ αύριο Πέμπτη στρέφεται, εν μέρει, το ενδιαφέρον της κοινότητας. Στο Park Hyatt Vendome Hotel, για πρώτη φορά σε συνεργασία με τη Société Générale, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιαστούν οι Eurobank, Πειραιώς, Alpha Bank, Metlen, HelleniQ Energy, TITAN Cement International, ΔΕΗ και ΕΧΑΕ. Συμμετοχή είχε δηλωθεί αρχικά και από την Εθνική, αλλά λόγω της διαδικασίας του placement ακυρώθηκε.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με ομιλία του Αλέξη Πατέλη, οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού και στη συνέχεια του Γιάννου Κοντόπουλου, διευθύνοντος συμβούλου της ΕΧΑΕ.

Για την ερχόμενη εβδομάδα είναι το προγραμματισμένο mid cap road show, στις 9 Οκτωβρίου στη Φρανκφούρτη. Είναι το δεύτερο από τα τρία mid cap road shows -το τρίτο είναι στις 9 Δεκεμβρίου στη  Γενεύη.

Σε αυτό της 9/10 συμμετοχή έχουν δηλώσει οι εισηγμένες Μetlen, Motor Oil, HelleniQ Energy, Lamda Development, ΟΠΑΠ, Optima Bank, ΑΔΜΗΕ, ΟΛΠ, Premia, Profile και Πλαστικά Θράκης.

Ενδιαφέροντες και οι δύο κύκλοι παρουσίασης που γίνονται, και λόγω της συγκυρίας, συνδυαστικά των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, του placement της Εθνικής και πριν τη συνεδρίαση της ΕΚΤ τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Για αυτό και χρηματιστές κάνουν λόγο για ένα χρήσιμο διπλό crash test, ενδεικτικό των προθέσεων των «ισχυρών χεριών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v