Με μικρό premium τα ΣΜΕ του FT-20

Σε μικρό premium διαπραγματεύονται τα συμβόλαια του FT-20, όπου έχουν πραγματοποιηθεί 7.814 συμβόλαια, με τα δανεισμό της Εθνικής να συνεχίζεται κατά 3.162 συμβόλαια. Στα options έχουν πραγματοποιηθεί 1.337 call και 503 puts, ενώ το volatility έχει υποχωρήσει στο 24%.

Σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Στα ίδια με τα χθεσινά επίπεδα διαπραγματεύεται ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, ενώ εντυπωσιακή συμπεριφορά παρουσιάζει η μετοχή της Εθνικής μετά την ανακοίνωση της τιμής του placement.

Τα συμβόλαια διαπραγματεύονται σε μικρό premium, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 7.814 συμβόλαια. Παράλληλα, σημειώνεται πως συνεχίζεται και σήμερα ο δανεισμός της Εθνικής κατά 3.162 συμβόλαια.

Ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, εξαιτίας του αγοραστικού ενδιαφέροντος για τη μετοχή της Γενικής Τράπεζας και των ΕΧΑΕ, κινείται σε υψηλότερα επίπεδα, και συγκεκριμένα στις 228 μονάδες.

Τα συμβόλαια διαπραγματεύονται με μικρό discount ενώ έχουν

πραγματοποιηθεί 121 συμβόλαια.

Χαμηλή η συναλλακτική δραστηριότητα για τα stock futures με τα συμβόλαια της Εθνικής και της Alpha bank να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στην αγορά των options έχουν πραγματοποιηθεί 1.337 calls και 503 puts, ενώ το volatility έχει υποχωρήσει και διαπραγματεύεται στο 24%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v