Υποτονικές συναλλαγές, στο 1% το discount

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκαν οι συναλλαγές στην αγορά παραγώγων, ακολουθώντας το υποτονικό κλίμα της spot αγοράς ενώ στα ίδια επίπεδα με τα χθεσινά παρέμεινε το discount στα ΣΜΕ του FT-20.

Το σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Οι μικρές διακυμάνσεις της spot αγοράς κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα για άλλη μία συνεδρίαση των όγκο συναλλαγών στην αγορά παραγώγων.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 832,66 μονάδες 0,34% υψηλότερα από την Πέμπτη, ενώ τα 6994 ΣΜΕ που πραγματοποιήθηκαν στον υποκείμενο δείκτη διατήρησαν discount της τάξεως του 1,00%.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης συνέχισε την πτωτική κίνηση των προηγουμένων ημερών καταγράφοντας απώλειες της τάξεως του 0,38% στις 167,70 μονάδες, ενώ και εδώ τα μόλις 289 ΣΜΕ που πραγματοποιήθηκαν στον υποκείμενο δείκτη διατηρήθηκαν σε επίπεδα χαμηλότερα των θεωρητικών τους.

Στα stock futures ο ΟΤΕ συγκέντρωσε το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον όπου πραγματοποιήθηκαν 521 ΣΜΕ σε τιμές κατώτερες των θεωρητικών τους. Στα υπόλοιπα συμβόλαια επί μετοχών το επενδυτικό ενδιαφέρον παρέμεινε σε υποτονικά επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v