Στο 1% το discount στα ΣΜΕ της υψηλής

Στο 1% διαμορφώθηκε το discount στα ΣΜΕ της υψηλής κεφαλαιοποίησης, με τον ΟΤΕ να συγκεντρώνει (ξανά) τη μεγαλύτερη συναλλακτική δραστηριότητα, όπου πραγματοποιήθηκαν 158 ΣΜΕ σε τιμές ελαφρά ανώτερες των θεωρητικών.

To σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Παρά το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα στις διεθνείς αγορές, το αγοραστικό ενδιαφέρον ειδικά για μετοχές του τραπεζικού κλάδου βοήθησε τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης να μειώσει τις αρχικές του απώλειες και να κλείσει στις 823,68 μονάδες 0,29% χαμηλότερα.

Πραγματοποιήθηκαν 12.192 ΣΜΕ στον υποκείμενο δείκτη σε τιμές που μείωσαν προς το τέλος της συνεδρίασης το discount στο 1,00%.

Το spread αντίστοιχα μεταξύ των δύο πρώτων μηνών κινήθηκε στους 7 πόντους. Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 172 μονάδες, 0,25% χαμηλότερα ενώ τα μόλις 309 ΣΜΕ που πραγματοποιήθηκαν στον υποκείμενο δείκτη κινήθηκαν σε discount της τάξεως του 1,50%.

Στα stock futures ο ΟΤΕ συγκέντρωσε την μεγαλύτερη συναλλακτική δραστηριότητα, όπου πραγματοποιήθηκαν 158 ΣΜΕ σε τιμές ελαφρά ανώτερες των θεωρητικών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v