Ενδιαφέρον για το stock futures του ΟΤΕ

Στα stock futures ο ΟΤΕ συνέχισε για άλλη μια ημέρα να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, ενώ τα ΣΜΕ Ιανουαρίου στον FT 20 άνοιξαν discount 1,2%.

Το σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Σε επίπεδα υψηλότερα των 1700 μονάδων (1715,91) για άλλη μια μέρα η αγορά. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 839,54 μονάδες, 0,61% υψηλότερα σε σχέση με τη Δευτέρα.

Πραγματοποιήθηκαν 12.984 ΣΜΕ στον υποκείμενο δείκτη σε τιμές που στο συμβόλαιο του Ιανουαρίου άνοιξαν προς το τέλος της συνεδρίασης discount της τάξεως του 1,20%. Παράλληλα, με το συμβόλαιο του Φεβρουαρίου να συγκεντρώνει πλέον τον μεγαλύτερο αριθμό ανοιχτών θέσεων, το spread μεταξύ των δύο πρώτων μηνών διατηρήθηκε στους 14 πόντους.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 181,02 μονάδες, 0,43% υψηλότερα, ενώ πραγματοποιήθηκαν 879 συμβόλαια στον υποκείμενο δείκτη σε τιμές που διατηρήθηκαν σε επίπεδα χαμηλότερα των θεωρητικών τους.

Στα stock futures o ΟΤΕ συνέχισε να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, όπου πραγματοποιήθηκαν 803 συμβόλαια σε τιμές κατώτερες των θεωρητικών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v