Συνεχίζεται το ενδιαφέρον για ΟΤΕ

Επανήλθε το discount (0,30%) για τα ΣΜΕ του FT 20, ενώ στο δείκτη μεσαίας κεφαλαιοποίησης τα ΣΜΕ πραγματοποιήθηκαν με discount ύψους 1,5%. Στα ΣΜΕ επί μετοχών ο ΟΤΕ για άλλη μια συνεδρίαση συνέχισε να συγκεντρώνει το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Το σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Στις 910,37 μονάδες με απώλειες της τάξεως του 0,19% έκλεισε ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης. Πραγματοποιήθηκαν 9.618 συμβόλαια στον υποκείμενο δείκτη σε τιμές που διατήρησαν το discount κοντά στο 0,30%.

Το ΣΜΕ του Δεκεμβρίου συγκέντρωσε το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, ενώ το spread μεταξύ των δύο πρώτων μηνών μειώθηκε στον μισό πόντο.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 210,03 μονάδες 0,44%υψηλότερα. Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη κινήθηκε σε υψηλότερα σε σχέση με την Πέμπτη επίπεδα κυρίως λόγω του spread trading, ενώ οι τιμές διαπραγμάτευσης κινήθηκαν σε discount της τάξεως του 1,50%.

Ο ΟΤΕ στα stock futures συνέχισε να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον όπου πραγματοποιήθηκαν 521 συμβόλαια σε τιμές κατώτερες των θεωρητικών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v