Στην Εθνική Τράπεζα το ενδιαφέρον

Με discount της τάξεως του 0,5% πραγματοποιήθηκαν τα ΣΜΕ στον FT 20, ενώ τα 1.921 ΣΜΕ του δείκτη μεσαίας κεφαλαιοποίησης κινήθηκαν επίσης σε discount της τάξεως του 1,0%. Στα stock futures η Εθνική Τράπεζα συγκέντρωσε το επενδυτικό ενδιαφέρον.

To σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Κοντά στα επίπεδα της Παρασκευής η συναλλακτική δραστηριότητα στην αγορά παραγώγων. Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης πραγματοποιήθηκαν 9.989 συμβόλαια σε τιμές που μείωσαν το discount στο 0,50%.

Η μετακύλιση θέσεων αντίστοιχα από το ΣΜΕ του Νοεμβρίου στον επόμενο μήνα συνεχίστηκε σε spread που αυξήθηκε στους 3 πόντους.

Στον δείκτη μεσαίας κεφαλαιοποίησης πραγματοποιήθηκαν 1.921 συμβόλαια σε τιμές που κινήθηκαν σε discount της τάξεως του 1,0%, ενώ το spread μεταξύ των δύο πρώτων μηνών παράμεινε σταθερό στον 1,50 πόντο.

Το συμβόλαιο της Εθνικής τράπεζας συγκέντρωσε το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον στα stock futures όπου πραγματοποιήθηκαν 131 συμβόλαια σε τιμές κατώτερες των θεωρητικών τους.

Το implied volatility στα ΑΤΜ options του Δεκεμβρίου (FT/ASE-20) κινήθηκε στο 28%-30%, ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν 2.087 calls και 1.492 puts.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v