Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Η ΓΕΚ και το «πρόβλημα» της ΤΕΝΕΡΓ - Ερχεται φάουλ με τα επαγγελματικά ταμεία - ΧΑ: Τα ράλι της… πεντάρας

EUROBANK: Λήγει το απόγευμα στις 17:30 η ανταγωνιστική διαδικασία για τη διάθεση του 1,4% των μετοχών της τράπεζας, τις οποίες κατέχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Η στήλη πληροφορείται ότι έως τώρα δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος πλην της Eurobank και πηγές με γνώση της διαδικασίας επισημαίνουν ότι δεν αναμένεται να εμφανιστεί ούτε τις επόμενες ώρες.

Εφόσον οι μετοχές περάσουν έναντι συνολικού τιμήματος 93,5 εκατ. ευρώ (1,80 ευρώ ανά μετοχή) στην τράπεζα, εν συνεχεία θα ακυρωθούν, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης.

Χρηματιστήριο: Μετά τον Dimon, «χτύπησε» και ο Υardeni - Κασσελάκης και στον ΣΕΒ - Tips για Quest, Μαθιός, ΕΚΤΕΡ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Η στήλη προειδοποίησε ψύχραιμα ότι διαμορφώνεται μια απειλητική κατάσταση στη διεθνή αγορά ομολόγων (με επίκεντρο τις ΗΠΑ), που θα επηρεάσει τις αγορές, μεταξύ αυτών και τη δική μας, καταγράφοντας και τον χρησμό του Jamie Dimon.

Τώρα έχουμε άλλον ένα χρησμό για την επιστροφή των «τιμωρών» στις αγορές, από τον άνθρωπο που καθιέρωσε τον όρο «bond vigilantes», τον επίσης γνωστό Ed Υardeni (φωτό), την άποψη του οποίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο θέμα μας από τους Financial Times.

OPTIMA: Υπόθεση με... σασπένς - Σκρέκας: To 5%, oι πρόθυμοι και ο κράχτης - Μύκονος: Ο «μπακάλης» με €1,1 εκατ. κέρδη

ΣΚΡΕΚΑΣ: Στον έβδομο όροφο -και όχι στον έβδομο ουρανό- της οδού Νίκης 5-7 στο Σύνταγμα, εκεί που βρίσκεται το γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα (φωτ.), μαθαίνω ότι μετράνε τα «κουκιά». Δηλαδή πόσες εταιρείες θα στηρίξουν το μέτρο της «κλειδωμένης» μειωμένης τιμής τουλάχιστον κατά 5% και για διάστημα τουλάχιστον εξάμηνο.

Αν και με το μέτρο οι παραγωγοί-προμηθευτές δεν έχουν ανοίξει σαμπάνιες, μαθαίνω ότι αρκετοί θα κάνουν τη χάρη στον υπουργό και θα βάλουν νερό στο κρασί τους.

Άλλωστε δεν κοστίζει και ιδιαίτερα σε μια εταιρεία με αρκετές δεκάδες κωδικούς να βγάλει στο ράφι έναν... κράχτη.

Η Ειρήνη Φρεζάδου, το εξώδικο και ο... Βουλγαράκης - Σκληρό μάθημα για την Αλουμύλ - Το ράλι ΕΚΤΕΡ και η 7η τάξη

ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ: Σε απάντηση του σχολίου μας την Παρασκευή, λάβαμε από την κα Ειρήνη Φρεζάδου (φωτ.), υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, εξώδικη δήλωση στην οποία μας κατηγορεί ότι το δημοσίευμα ήταν ψευδές, ανυπόστατο και συκοφαντικό, κι έτσι μας υποχρεώνει να επανέλθουμε διεξοδικά στο θέμα.

Στο κείμενο του εξωδίκου της, η κα Φρεζάδου παραδέχεται ότι υπήρξε έκθεση αυτοψίας της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, η οποία, όπως επισημάναμε, ζητούσε την κατεδάφιση των αυθαιρεσιών, δίνοντας και το δικαίωμα προσφυγής μέσα σε διάστημα 30 ημερών.

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Αλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε - Εχασε και τις πρώτες εκλογές το ΧΑ - Αγορές: Οι παρενέργειες των... mRNA

ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ: Με σχετική καθυστέρηση και μέσω social media επέλεξε να απαντήσει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας για το θέμα των εμβολίων και την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ενώ όμως κατέγραψε αναλυτικά προηγούμενες επιθέσεις που η ίδια υποστηρίζει ότι δέχτηκε, δεν πήρε θέση για την «ταμπακέρα»: για ποιον λόγο δηλαδή άλλαξε την αρχική απόφαση για τη συνταγογράφηση των εμβολίων μέσα σε λίγες ώρες και αφού είχε προηγηθεί η ανάρτηση του επιχειρηματία με βαριές εκφράσεις και υπονοούμενα.

v