Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Avramar: Το meeting και η… ψυχρολουσία *Διεθνές «μπαράζ» υπέρ Μητσοτάκη *Πώς αποτιμά την Ελληνική η Eurobank

AVRAMAR: Κανονική ψυχρολουσία συνιστούν για τις δανείστριες τράπεζες της εταιρείας τα όσα έχουν συμβεί τελευταία. Από τη μια, συζητούν την πρόταση των 15+15 εκατ. ευρώ (δανειοδότηση με ισάριθμη αύξηση κεφαλαίου) που αποκάλυψε την Παρασκευή το Εuro2day.gr, ποσό που όμως μπορεί να αποδειχθεί στην πορεία ανεπαρκές, λένε άλλες πληροφορίες.

Ταυτόχρονα όμως προσπαθούν να δουν π;vς τους ήρθε η νέα… κεραμίδα, λίγα χρόνια μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβαν, ουσιαστικά να «ξεμπερδεύουν» από τους Έλληνες μετόχους, τους οποίους έκριναν εν πολλοίς αναξιόπιστους μετά τα… τράμπελα που σημάδεψαν τον κλάδο, κι εμπιστευόμενες ξένους μάνατζερ και ιδιοκτήτες περίπου για όλο τον eλληνικό τομέα ιχθυοκαλλιέργειας.

Ο Τσίπρας, ο λήθαργος και το 3% - ΧΑ: Tips για μετοχές σε νέα υψηλά - Τι κάνει με τα ακίνητα η Eurobank

ΤΣΙΠΡΑΣ: Χθες στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε να ξυπνά από ένα λήθαργο... τετραετίας κι έκανε ανοικτά σκληρή κριτική στο κόμμα αλλά και στον εαυτό του.

Δεν είναι λίγο να παραδέχεσαι ότι οι ψηφοφόροι φοβήθηκαν ότι θα έρθεις στην εξουσία, ούτε να μιλάς για αναξιοπιστία προτάσεων και προσώπων, για έλλειμμα σοβαρότητας! Σκληρές αλήθειες, αλλά επειδή γενικώς τον καταγγελτικό λόγο «τον έχει» (ακόμη και στην αυτοκριτική, όπως αποδείχτηκε), μένει να δούμε τι θα κάνει γι' αυτό...

Αρκετά σοφό στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία ήταν επίσης το «δεν θα σηκώσουμε το γάντι», που απευθυνόταν κυρίως προς το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ. Αρκεί να τηρηθεί κι αυτό.

ΗΠΑ: Επιτόκιο 6% σε γραμμάτιο... 21 ημερών - Ποτάκι και... μαστίγιο από Κ. Μητσοτάκη - Σάλλας: Αλλαγή σκοπού στη Lyktos

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Μετά το… μαστίγιο και τα «γκάζια» του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους βουλευτές της ΝΔ, μέσω της συνέντευξής του στον Alpha, να τρέξουν και να στηρίξουν το κόμμα ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, τώρα ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει το… καρότο.

Σύμφωνα με SMS που έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα όλοι οι βουλευτές που εξελέγησαν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου, το απόγευμα της Κυριακής, μετά την ορκωμοσία τους στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τους περιμένει στην ταράτσα των κεντρικών γραφείων του κόμματος στην Πειραιώς «για ένα ποτό και συζήτηση».

ΜIG: Ο Μεγάλου και η προαναγγελία ΑΜΚ - Συνέχεια με μηνύσεις στο σίριαλ Κυπριώτη - ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκατίνιασμα στο... παρά πέντε

 

ΣΥΡΙΖΑ: Την ώρα που οι περισσότεροι πολιτικοί παρατηρητές συζητούν για το αν θα αντέξει την κατά μέτωπο επίθεση του ΠΑΣΟΚ με στόχο την ανακατάληψη ισχυρότερης θέσης στη Βουλή, ορισμένα στελέχη του είτε επιδίδονται σε φιλικά… ξεκατινιάσματα δια των ΜΜΕ (Παπαδημούλης, Δούρου κ.λπ.), είτε συνεχίζουν την τακτική «λέω ό,τι θέλω, δημοκρατικό κόμμα είμαστε», που τους σακάτεψε στον προηγούμενο γύρο, είτε επιστρέφουν οξύτατα τις επιθέσεις του μικρότερου αλλά πλέον πολύ φιλόδοξου, σοσιαλδημοκρατικού αντιπάλου, όπως έγινε χθες με στόχο την Κατερίνα Μπατζελή.

Δημοσκόποι: Ο Μαύρος και ο… Εθνάρχης - Avramar: Τρεχάματα και για Ανδρομέδα - Σφηνάκια για ΟΠΑΠ και το στοίχημα ΔΕΗ

QUEST: Αγγιξε το 10% η άνοδος της μετοχής χθες και μάλιστα σε πτωτική συνεδρίαση. Η κίνηση έγινε στον απόηχο της εξαγοράς της ΕΠΑΦΟΣ και λίγο πριν ανακοινώσει αύξηση EBITDA κατά 15,3% και ουσιαστικά σταθερή κερδοφορία.

Η διοίκηση του Θ. Φέσσα (φωτό) εκτιμά ότι το 2023 θα πετύχει «ήπια ανάπτυξη στα έσοδα και κερδοφορία με ρυθμούς περίπου αντίστοιχους της ανάπτυξης του 2022».

Παράλληλα διαθέτει δύναμη πυρός 200 εκατ. ευρώ σε όρους ρευστότητας και γραμμών χρηματοδότησης.

 

AVRAMAR: Ότι η εταιρεία είναι σε δύσκολη θέση, ότι οι μέτοχοι δεν θέλουν να βάλουν λεφτά και ότι οι τραπεζίτες παίρνουν… υπογλώσσια σας τα έχουμε πει. Σε άλλα νέα, η Avramar αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να απορροφήσει την Ανδρομέδα (Καλλιέργειες Υδρόβιων Οργανισμών ΑΕ). 

v