Κέρδη 4,6% στην εβδομάδα για τον Γενικό Δείκτη

Στο «κόκκινο» έκλεισε τελικώς σήμερα το ΧΑ εν μέσω μεταβλητότητας. Στο επίκεντρο της αγοράς οι «καυτές» πολιτικές εξελίξεις. Υπεραπέδωσαν Πειραιώς, ΜΙG. Ισχυρές πιέσεις σε Folli, Jumbo. Γιατί έχασε τα πρωινά κέρδη. Οι επόμενες στηρίξεις και αντιστάσεις.

Για μία ακόμα συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης του Ελληνικού Χρηματιστηρίου άλλαξε αρκετές φορές πρόσημο, δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό όλους όσους παραμένουν εκτός Αγοράς, όμως από την άλλη δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι οι συνεδριάσεις των τελευταίων ημερών βοηθούν τον Δείκτη και επιμέρους Δεικτοβαρείς τίτλους να κερδίσουν χρόνο, περιμένοντας τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις.

Παίρνοντας καρέ - καρέ την κίνηση του Δείκτη κατά την σημερινή συνεδρίαση, αυτός ξεκίνησε με ανοδική "ουρά" υποβοηθούμενος από το θετικό διεθνές κλίμα και την εντυπωσιακή, χθεσινή, κίνηση της Wall Street, με τον δείκτη Dow Jones να σημειώνει το ισχυρότερο διήμερο από τα τέλη του 2011.

Πολύ γρήγορα ο Δείκτης βρέθηκε στο υψηλό ημέρας των 889,62 μονάδων (+1,71%) σημειώνοντας διπλή πρόσκρουση στις παρυφές των 890 μονάδων.

Από εκεί και πέρα, κάθε ενδοσυνεδριακή κορυφή ήταν χαμηλότερη της προηγούμενης, ενώ σταδιακά οι πρωινοί αγοραστές "έχαναν δυνάμεις", με την Πειραιώς (+4,81%) να "σηκώνει όλο το βάρος" του Δείκτη, εξαργυρώνοντας την πρόσφατη συμφωνία με την KKR.

Λίγο πριν το triple witching ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε να υποχωρεί μέχρι τις 864,8 μονάδες (-1,13%), ενώ στις 13.45 και όταν διακόπηκαν οι συναλλαγές ο Δείκτης βρέθηκε στις 866,27 μονάδες.

Προς έκπληξη όλων, μετά την ολοκλήρωση του triple witching Δεκεμβρίου ο Δείκτης πήρε πάλι την ανιούσα αναρριχόμενος μέχρι τις 879,77 μονάδες (+0,58%).

Κάπου εκεί οι εν δυνάμει πωλητές πήραν ενεργητικότερες πρωτοβουλίες, έχοντας σαν "πρώτο στόχο" μη Τραπεζικούς Δεικτοβαρείς τίτλους, όπως Jumbo (-6,31%) και Folli Follie Group (-8,07%), ενώ ακολουθούσαν Alpha Bank (-3,92%), Εθνική (-3,80%), ΕΧΑΕ (-4,73%) και ΟΠΑΠ (-3,43%).

Ο Δείκτης κατρακύλησε μέχρι τις 861,01 μονάδες (-1,56%), στις 17.00 βρέθηκε στις 866,38 (-0,95%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών έκλεισε στις 862,4 μονάδες, με απώλειες 1,41%.

Ημερήσιο διάγραμμα του Γενικού Δείκτη

Ασφαλώς και η έκπληξη της ημέρας ήταν η προσπάθεια νέας ανοδικής κίνησης μετά την τριπλή λήξη των συμβολαίων Δεκεμβρίου, ενώ μικτά ήταν τα μηνύματα από τις Αγορές ομολόγων και Παραγώγων.

Και ενώ οι πιέσεις στα Ελληνικά ομόλογα συνεχίζουν να αμβλύνονται (αργά αλλά σταθερά) με την απόδοση του Ελληνικού 10ετους να έχει συρρικνωθεί στο 8,22%, του 5ετους στο 8,63% και του 3ετους στο 9,28%, οι εμπλεκόμενοι στην Αγορά Παραγώγων παραμένουν σταθερά απαισιόδοξοι διατηρώντας το σημαντικό discount για τον πρώτο μήνα (Ιανουάριος, πλέον).

Με αυτά τα δεδομένα η Αγορά θα συνεχίσει να κινείται στα όρια της "νευρικής κρίσης", το πολιτικό ρεπορτάζ παραμένει "πρώτο τραπέζι πίστα" και κανείς δεν μπορεί να αναφέρεται σε ορθολογικές χρηματιστηριακές αντιδράσεις, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις παίζουν τον πρώτο ρόλο στην πορεία του Χρηματιστηρίου, όταν την ίδια ώρα φωτιά δείχνει να παίρνει το πολιτικό σκηνικό μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού.

Συμπερασματικά, η εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά θα παραμείνει εγκλωβισμένη σε σημαντική μεταβλητότητα και κάθε πρόβλεψη μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επισφαλής, καθώς όλα εξαρτώνται από τις πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες είναι ευμετάβλητες από ώρα σε ώρα.

Σύμφωνα με τα ημερήσια διαγράμματα και όσον αφορά τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, οι 274 μονάδες δείχνουν σαν πρώτη στήριξη, ενώ από εκεί και χαμηλότερα οι εν δυνάμει πωλητές θα επαναποκτήσουν την απόλυτη πρωτοβουλία.

Σε κάθε περίπτωση, όσοι δεν αντέχουν τις "συγκινήσεις" καλό θα είναι να απέχουν από την Αγορά, εκτός αν θέλουν να "παίξουν" το "στοίχημα του λογικού" πως δεν θα βρεθεί λύση στο πολιτικό αδιέξοδο.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας η σχετική αύξηση του τζίρου (ο υψηλότερος των τελευταίων πέντε συνεδριάσεων), το κλείσιμο σε νέα ιστορικά χαμηλά για την μετοχή της Τρ. Αττικής και οι σημαντικές πιέσεις στα Τραπεζικά warrants.
Πιο συγκεκριμένα το warrant της Alpha Bank έκλεισε στα 1,03 ευρώ με απώλειες 5,5%, της Εθνικής στα 0,1870 ευρώ (-5,08%) και της Πειραιώς στα 0,2130 ευρώ (-5,33%). Οι παραστατικοί τίτλοι των Εθνικής και Πειραιώς, έκλεισαν σε νέα ιστορικά χαμηλά!

Για όσους επιμένουν να ασχολούνται με τα στατιστικά, η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε πρόσθεσε στον Γενικό Δείκτη 4,6% και στον Τραπεζικό 3,17%, ενώ η μέση ημερήσια μικτή αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 95 εκατ. ενισχυμένη κατά 40%.

Εβδομαδιαίο διάγραμμα του Γενικού Δείκτη

Από την αρχή του χρόνου ο Γενικός Δείκτης σημειώνει απώλειες 25,8% και ο Τραπεζικός απώλειες 43,18%.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

-Βαγγέλης Σιούτης

Ανοδική η τρέχουσα εβδομάδα, μετά την πρωτοφανή πτώση της προηγούμενης, χωρίς όμως να μας δώσει τεχνικά κάποια διάσπαση αντίστασης ενώ και η αντίδραση αυτή δεν κάλυψε παρά ένα μικρό μέρος της πτώσης και είχε και μικρότερους όγκους, επισημαίνει ο Βαγγέλης Σιούτης. Το μόνο θετικό στοιχείο η διατήρηση του επιπέδου των 810 μονάδων.

Η περίοδος που διανύουμε οριοθετείται αποκλειστικά από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μπορεί η νέα σημαντική άνοδος των διεθνών Αγορών, οι δηλώσεις Τσίπρα στο Reuters, η σημερινή λήξη των Παραγώγων, η συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με το KKR, να έπαιξαν ρόλο στις διακυμάνσεις των τελευταίων ημερών, όμως το γεγονός που θα καθορίσει την πορεία του Γενικού Δείκτη είναι η Προεδρική εκλογή.

Σε περίπτωση μη εκλογής θα αυξηθεί η πολιτική αβεβαιότητα, με αποτέλεσμα η Αγορά να αναζητήσει στηρίξεις σε χαμηλότερα επίπεδα. Η διάσπαση των 800 μονάδων θα ανοίξει τον δρόμο προς τις επόμενες στηρίξεις των 750 και 650 μονάδων. Όταν προκύψει νέα σταθερή Κυβέρνηση και βρει τον Ευρωπαϊκό της βηματισμό, θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες αφού οι αποτιμήσεις είναι υποτιμημένες.

Σε περίπτωση εκλογής Προέδρου ο Γενικός Δείκτης θα κινηθεί να καλύψει τις απώλειες της τρέχουσας περιόδου (προς τις 1050 μονάδες).

Είναι κατανοητό ότι χρειάζεται προσοχή από τους επενδυτές ενώ η μεταβλητότητα θα είναι αυξημένη ως τις 29/12. Λόγω των αργιών (24,25,26/12 ) να προσεχθεί ότι μετά την συνεδρίαση της Τρίτης που διεξάγεται η δεύτερη ψηφοφορία, η επόμενη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου είναι στις 29/12 την ημέρα που διεξάγεται η τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία.

"Οι δύο τελευταίες συνεδριάσεις του έτους που θα ακολουθήσουν θα έχουν ιδιαίτερα έντονες κινήσεις", εκτιμά ο υπεύθυνος συναλλαγών της Guardian Trust.

-Στρατής Πολυχρονέας

"Αντίθετη ήταν η κίνηση μετοχών και ομολόγων την εβδομάδα που διανύσαμε, από το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και η οποία έδειξε το Κυβερνητικό συνασπισμό να υπολείπεται 20 Βουλευτές για το ζητούμενο αριθμό των 180 στην τρίτη ψηφοφορία στις 29 Δεκεμβρίου" αναφέρει ο Στρατής Πολυχρονέας.

Η ανοδική κίνηση μπορεί να αποδοθεί στο triple witching, στη βελτίωση των αποτιμήσεων θεσμικών χαρτοφυλακίων στο τέλος του 2014 και ίσως στις τοποθετήσεις εκείνων που προσδοκούν στην εξεύρεση λύσης και στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι η αβεβαιότητα θα αυξηθεί σημαντικά στην περίπτωση μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ότι η γραμμή χρηματοδότησης προς την Ελλάδα είναι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Στο εξωτερικό, η πιο σημαντική είδηση της εβδομάδας ήλθε από τις ΗΠΑ και τη FED, η οποία δια στόματος Yellen μετέθεσε την εκτιμώμενη αύξηση των επιτοκίων στις ΗΠΑ από το α΄3μηνο του 2015 στο β΄3μηνο του 2015, διατηρώντας το ενδιαφέρον για τις μετοχές σε υψηλό επίπεδο.

Πλησιάζοντας το τέλος του χρόνου και προσπαθώντας να εκτιμήσει κανείς τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη χρόνια, δύο στροφές σχεδόν πριν το τέλος του χρόνου, είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι όλο το βάρος της ανάπτυξης της Παγκόσμιας Οικονομίας μεταφέρεται στις ΗΠΑ, αλλά και στο κατά πόσο μπορεί να παραμείνει το πετρέλαιο σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα τα οποία μπορούν να ενισχύουν την Παγκόσμια ανάπτυξη σε μια περίοδο που η ατμομηχανή της, δηλαδή η Κίνα, συνεχίζει να επιβραδύνει.

Βγαίνοντας λίγο από το στενό περιβάλλον της εγχώριας Αγοράς, η οποία λόγω, αφενός της ψυχολογίας και αφετέρου των ειδικών συνθηκών των πολιτικών εξελίξεων, οι οποίες καθορίζουν την οικονομική πορεία της Χώρας, θα πρέπει να εστιάσει το ενδιαφέρον του στις προοπτικές και τις εξελίξεις στις διεθνείς Αγορές, οι οποίες δεν υπόκεινται ούτε σε μνημόνια ούτε σε χρηματοδότηση βάσει επίτευξης στόχων και εκθέσεων της Τρόικας.

Ο δεύτερος κύκλος αβεβαιότητας για την Ελλάδα, σε περίπτωση διενέργειας Εθνικών εκλογών μπορεί να δημιουργήσει σημαντική κρίση αξιοπιστίας για την ίδια τη Χώρα, όπως άλλωστε μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τη στάση αλλά και τις κινήσεις των ξένων επενδυτών.

Κατά συνέπεια και σύμφωνα με την άποψη του αναλυτή της Solidus Sec., οιεσδήποτε και αν είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια, αυτό το οποίο δεν πρέπει να χαθεί από την Ελλάδα, πρέπει να είναι η αξιοπιστία της Χώρας.

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Απόλυτη επικράτηση του "πράσινου" στις μεγάλες Ασιατικές Αγορές (στον απόηχο της χθεσινής εντυπωσιακής κίνηση στο NYSE), ενώ ξεχώρισαν Nikkei (+2,39%) και ASX 200 (+2,45%).

Ήπιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στην Ευρώπη, όπου μόνο το Λονδίνο διασώζεται με θετικό πρόσημο, ενώ με μικρά κέρδη ξεκίνησε η συνεδρίαση στην Wall Street.

Προσπαθεί να αντιδράσει το πετρέλαιο, πιέζονται χαμηλότερα EUR, GBP.

Ξεκινώντας από την Ασία, αμετάβλητη διατήρησε τη νομισματική πολιτική της η Κεντρική Τράπεζα της Ιαπωνίας, ενώ αναθεώρησε επί τα βελτίω τις εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη της Οικονομίας, επικαλούμενη την τόνωση των εξαγωγών. Ο διοικητής της BoJ, κ. Χαρουχίκο Κουρόντα επεσήμανε ότι η Ιαπωνία θα πετύχει το οικονομικό έτος που ξεκινά τον Απρίλιο τον στόχο ενίσχυσης του πληθωρισμού στο 2%.

Ερχόμενοι στην Ευρώπη, ο Υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αντόν Σιλουάνοφ δήλωσε ότι υπεβλήθη στο Κοινοβούλιο της Χώρας ένα σχέδιο νόμου το οποίο προβλέπει ότι η Κρατική βοήθεια προς τις "συστημικά σημαντικές" Ρωσικές Τράπεζες μπορεί να ανέλθει ακόμη και στο 1 τρισεκατομμύριο ρούβλια ($16,1 δισ, ή €12,9 δισ).

Σημαντική βελτίωση καταγράφηκε στην καταναλωτική εμπιστοσύνη της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης του Οικονομικού Ινστιτούτου GFK ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς διαμορφώθηκε στο 9 που είναι το υψηλότερο επίπεδο από το Δεκέμβριο του 2006. Οι αναλυτές, σε δημοσκόπηση του Reuters, προέβλεπαν ότι ο δείκτης θα ενισχυθεί οριακά στο 8,8 από 8,7 τον προηγούμενο μήνα.

Λύση για να αρθεί το αδιέξοδο μεταξύ ΕΚΤ και Γερμανίας, ώστε να προχωρήσει ο Μάριο Ντράγκι σε πλήρες πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. τίθεται επί τάπητος όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters. Βάσει αυτής της πρότασης, οι Χώρες του Νότου – των οποίων τα ομόλογα παρουσιάζουν και τους μεγαλύτερους κινδύνους – καλούνται να αναλάβουν μέρος του ρίσκου και να προσφέρουν περισσότερες προβλέψεις στην ΕΚΤ. Εάν ζητηθεί από τις πιο αδύναμες Χώρες να βάλουν στην άκρη επιπλέον προβλέψεις, τότε δίνεται το σήμα ότι οι Κεντρικές Τράπεζες των εν λόγων Χωρών θα αναλάβουν τον κίνδυνο πιθανών ζημιών και όχι η ΕΚΤ.

Σημειώνεται ότι ήδη στοιχίζει στην Ελλάδα σχεδόν 1,1 εκατ. ευρώ για την ασφάλιση ομολόγων ύψους 10 εκατ. ευρώ έναντι κινδύνου χρεοκοπίας. "Εάν ζητηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδας να βάλει στην άκρη και άλλα χρήματα για να εξασφαλίσει τα ομόλογά της, τότε θα μπορούσε να πληγεί το μέρισμα που δίνεται στην Κυβέρνηση της Αθήνας ή ακόμη και να απαιτηθεί κεφαλαιακή ένεση" σημειώνει το Reuters.

Επιστροφή στο ΧΑ

Επιστρέφοντας στα δικά μας, άμεσες αλλαγές στο θέμα του επαγγελματία επενδυτή προανήγγειλε ο Γκίκας Χαρδούβελης χαρακτηρίζοντάς το ως αδικαιολόγητη ενέργεια από πλευράς Κυβέρνησης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΕΔΥΚΑ. Επίσης δήλωσε πως αν ξεπεραστεί η πολιτική αστάθεια στη Χώρα τότε αναμένονται θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης κατά 2,5 - 3% κατά τα έτη 2015-2016.

Mε τιμή-στόχο τα 7,5 ευρώ και σύσταση "Buy" η Citigroup ξεκινά την κάλυψη του Μυτιληναίου. Σύμφωνα με την Citi o όμιλος έχει προχωρήσει σε μια επιθετική μείωση δαπανών, ενώ θετικές είναι οι προοπτικές του Ενεργειακού κλάδου λόγω και των τιμών Φυσικού Αερίου.

Περίπου ισορροπημένη, η τελική εικόνα της συνεδρίασης, με 52 ανοδικές μετοχές έναντι 58 πτωτικών, ενώ 23 τίτλοι τερμάτισαν την συνεδρίαση με απώλειες μεγαλύτερες του 4%.

Διακινήθηκαν, συνολικά, 122525136 τίτλοι, ενώ ο τζίρος αναρριχήθηκε στα 105,7 εκατ. από τα οποία τα 16,1 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, ΠΕΙΡΤΠ, ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ, ΟΤΕ, ΦΦΓΚΡΠ, ΟΠΑΠ, ΕΦΤΖΙ - "πακέτο" 11.423.660 μετοχών ή του 21,63% της εισηγμένης πέρασε από το Χ.Α. Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στα 0,459 ευρώ, ενώ η συνολική της αξία ανήλθε στα 5,24 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ενδοομιλική συναλλαγή, από εταιρεία του βασικού μετόχου σε άλλη εταιρεία, επίσης του βασικού μετόχου της FG Europe).

Από τις μετοχές του FTSE25, δεν ήλθαν σε επαφή με το θετικό πρόσημο οι Alpha Bank, Ελ. Πετρέλαια και Τέρνα Ενεργειακή. Αντίθετα δεν "κοκκίνισαν" καθ΄ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης οι Πειραιώς, Αεροπορία Αιγαίου, Τιτάν και MIG.

Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο χαμηλό ημέρας έκλεισαν οι Alpha Bank, Grivalia, Folli Follie Group, Εθνική και ΟΠΑΠ.

Μετά και την σημερινή συνεδρίαση, η πρώτη τετράδα στις κεφαλαιοποιήσεις των εισηγμένων διαμορφώθηκε ως εξής: Alpha Bank (6,256 δισ), Πειραιώς (5,979 δισ), ΕΕΕ (5,714 δισ) και Εθνική 5,37 δισ.

---ΧΠΑ

Ακόμα μία συνεδρίαση υψηλής μεταβλητότητας, που συνδυάστηκε με την τριπλή λήξη των συμβολαίων Δεκεμβρίου.
Σημαντικά χαμηλότερα οι συναλλαγές, τόσο στο συμβόλαιο του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (58.996 συμβόλαια).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 16.730, 5.854 για τον Δεκέμβριο, 10.709 για τον Ιανουάριο, 167 για τον Φεβρουάριο και 0 για τον Μάρτιο - τιμή εκκαθάρισης για τον δεύτερο μήνα, 266,5) κινήθηκε μεταξύ 262 και 280 μονάδων και έκλεισε με υποτίμηση 3,4%, ενώ ενδοσυνεδριακά, το συμβόλαιο του Ιανουαρίου ξεπέρασε σε υποτίμηση και το 4%.

Μειώθηκε ο δανεισμός τίτλων (9.100 Τιτάν, 11.000 Alpha Bank, 8.000 Jumbo, 7.500 Motor Oil, 5.660 ΟΠΑΠ, 50.000 Eurobank, 15.000 ΟΤΕ, 18.000 ΓΕΚ, 10.000 Εθνική, 15.166 Ελλάκτωρ, 6.943 ΕΧΑΕ, 20.000 Πειραιώς), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε ΟΤΕ (2.789), ΔΕΗ (2.168), Alpha Bank (6.089), Εθνική (10.772), Πειραιώς (7.738), Eurobank (5.879), Μυτιληναίο (1.572), ΟΠΑΠ (969), MIG (14.440), ΓΕΚ (678), Ελ. Πετρέλαια (1.238), ΕΧΑΕ (442), Jumbo (326), Ελλάκτωρα (770), Τέρνα Ενεργειακή (490), Τιτάνα (386), Σιδενόρ (492), Viohalco (148), Folli Follie Group (143), Motor Oil (104), Σωλ. Κορίνθου (343), Frigoglass (321), Intralot (387).

Σύμφωνα με την Alpha Finance, στην Αγορά δικαιωμάτων υψηλής κεφαλαιοποίησης η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα υποχώρησε στα επίπεδα του 60%, ενώ ο όγκος συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 633 τεμάχια (249 δικαιώματα αγοράς και 384 δικαιώματα πώλησης).

Σύμφωνα με το Χ.Α., δεν αναφέρθηκαν "ανοιχτές" πωλήσεις.

Επίσης δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης "ανοιχτών" πωλήσεων.

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Alpha Bank (37.083.881 τεμ.), Eurobank (9.538.590 τεμ.), Εθνική (2.642.726 τεμ.), Πειραιώς (26.679.586 τεμ.).

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v