Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 6 2024

H Κάιλι Μινόγκ στην εκδήλωση του Β. Μαρινάκη για τα Ποσειδώνια

Τα Ποσειδώνια είναι η μεγαλύτερη έκθεση για τη ναυτιλία παγκοσμίως και γίνεται κάθε δύο χρόνια στη χώρα μας, αρχής γενομένης από τη δεκαετία του 1960.

Είναι λογικό από τη στιγμή που οι Έλληνες εφοπλιστές έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο, με άνω του 20% στην παγκόσμια ναυτιλία. Η τελευταία διακινεί το 80% του παγκόσμιου εμπορίου, όπως είπε ο εφοπλιστής κ. Προκοπίου, μιλώντας σε εκδήλωση της Capital Link στο πλαίσιο των «Ποσειδωνίων 2024».

Γι’ αυτό τον λόγο εκατοντάδες ξένες εταιρείες που προμηθεύουν τις ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακές εταιρείες και χιλιάδες στελέχη τους βρίσκονται στην Ελλάδα για τα Ποσειδώνια.

Όμως, τα Ποσειδώνια δεν είναι απλώς η έκθεση στο Συνεδριακό Κέντρο στο Αεροδρόμιο Αθηνών. Αυτό είναι το μισό. Το άλλο μισό είναι τα πάρτι που δίνουν οι εταιρείες, τράπεζες κ.λπ. σε διάφορα μέρη της Αττικής και του Πειραιά.

Προχθές το βράδυ είχαν πάρτι η Eurobank (είναι η 1η τράπεζα στις χορηγήσεις δανείων προς τη ναυτιλία, όπως λένε τα στελέχη της) αλλά και η Capital Maritime Partners του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πάρτι της δεύτερης έκλεψε την παράσταση όχι μόνο γιατί είχε πάνω από 2.000 άτομα στο Islands στη Σαρωνίδα, αλλά και γιατί, κυρίως, ήλθε να τραγουδήσει η Κάιλι Μινόγκ.

Ο κ. Μαρινάκης έβαλε ψηλά τον πήχη και πολλοί αναρωτιόντουσαν ποια θα προσκαλέσει για να τραγουδήσει στα επόμενα Ποσειδώνια. Αν και είναι πολύ νωρίς, εμείς θα ποντάραμε σε μια άλλη γνωστή τραγουδίστρια.

Την Ντούα Λίπα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v