Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οικολόγοι: Θεατρινισμοί οι δηλώσεις Παπαδήμου

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει τους θεατρινισμούς και τις πρόσφατες υποκρισίες του κ.Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά, δήλωσε την Παρασκευή η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, κα Ιωάννα Κοντούλη.

Οικολόγοι: Θεατρινισμοί οι δηλώσεις Παπαδήμου
Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει τους θεατρινισμούς και τις πρόσφατες υποκρισίες του κ.Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά, δήλωσε την Παρασκευή η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, κα Ιωάννα Κοντούλη και κάλεσε τους πολίτες να καταδεικάσουν το σύστμα που τον ανέδειξε πρωθυπουργό.

Αναλυτικά η κα. Κοντούλη δήλωσε:

"Μετά τις πρόσφατες υποκρισίες και τους θεατρινισμούς του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά σήμερα το έργο συνεχίζεται με πρωταγωνιστή τον ειδικού σκοπού πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος εν μέσω, τυχαίο δεν νομίζουμε, προεκλογικής περιόδου ανακάλυψε αίφνης ότι η εφαρμογή του μνημονίου έχει αφόρητο οικονομικό και κοινωνικό κόστος για τη χώρα μας.

Και θα συνεχίσει να το έχει, αν συνεχίσει να κυβερνά το ίδιο σύστημα που τον ανέδειξε πρωθυπουργό. Οι πολίτες πρέπει να σκεφτούν καθαρά να καταδικάσουν την υποκρισία και να ενώσουν την φωνή τους μαζί με τους Οικολόγους Πράσινους. Έχουμε όραμα, έχουμε απαντήσεις, έχουμε λόγο και ρόλο στην επόμενη Βουλή".


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v