Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΞΑΓΟΡΕΣ/ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

ΕΚΤΕΡ: Εγκριση ΥΠΑΝ για απορρόφηση των Ήφαιστος και Άστρον

Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ανακοινώνει ότι τη 19-09-2002 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών η υπ’ αριθμ. Κ2-12142 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης με την οποία εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών ”ΗΦΑΙΣΤΟΣ Α.Τ.Ε.” και ”ΑΣΤΡΟΝ Α.Τ.Ε.” από την ίδια.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΕΧ: Απορρόφηση της Πειραιώς Επενδυτική

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΑΕ, στη συνεδρίασή του της 17.9.2002, αποφάσισε τη συγχώνευση της Εταιρίας με την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ με απορρόφηση της τελευταίας.

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: Έγκριση σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

Η εταιρία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδεδεμένων εταιριών GOTA INTERNATIONAL ΑΕΑ, COMMERCIAL VALUE ΑΕΑΖ, NORDSTERN COLONIA HELLAS ΑΕΓΑ, NORDSTERN COLONIA HELLAS ΑΕΑΖ και UNITED ΑΑΕ, ενέκριναν σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με απορρόφηση από την πρώτη.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Συγχώνευση των Πειραιώς Επενδυτική και Ελληνική

τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιριών ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, στις συνεδριάσεις τους την 17/9/2002, αποφάσισαν την συγχώνευση των εταιριών ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, με απορρόφηση της πρώτης από την δεύτερη.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ: Απορρόφηση από Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ, στη συνεδρίασή του της 17.9.2002, αποφάσισε τη συγχώνευση της Εταιρίας με απορρόφησή της από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΑΕΕΧ.

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Yπεγράφη η συμβολαιογραφική πράξη συγχώνευσης

Η ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΤΕ, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 15/09/2002 υπεγράφη η υπ’αριθμόν 5740/15.09.02 Συμβολαιογραφική Πράξη Συγχώνευσης δια απορροφήσεως από την ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ των έξι ανωνύμων εταιρειών.

ΔΙΕΚΑΤ: Καταχώρηση της έγκρισης συγχώνευσης στο μητρώο ανωνύμων εταιριών

η εταιρία ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε. γνωστοποιεί εγκρίθηκε και καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών της Δ/νσης Α.Ε. και Πίστεως του Υπουργείου Ανάπτυξης η η συγχώνευση με απορρόφηση του κλάδου των τεχνικών έργων της εταιρίας ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε., του αντίστοιχου κλάδου της εταιρίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε., ως και αυτουσίως των εταιριών ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., ΣΚΟΡΔΑΛΟΣ Α.Ε. και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Τ.Ε. από την εταιρία ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.

ΓΕΝΕΡ: Στο μητρώο ανωνύμων εταιριών η συγχώνευση με την Τέχνημα

Καταχωρήηκε στο μητρώο ανωνύμων εταιριών η έγκριση της συγχώνευση της εταιρίας Γενέρ με την, κατά ποσοστό 100% θυγατρική της ΤΕΧΝΗΜΑ, δια απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη.

ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ: Αίτηση για διάσπαση σχήματος συγχώνευσης

Η εταιρία ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΤΡΑΥΛΟΥ Α.Β.Ε.Τ.Τ.Ε. γνωστοποιεί ότι κατέθεσε στις 13/9/2002 με την υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ 29634/13.9.002 αίτηση για διάσπαση σχήματος συγχώνευσης όπως αυτό είχε ανακοινωθεί την 31.1.2002.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗΣ: Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. 9250/6.9.2002) το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης των Ασφαλιστικών Εταιριών του Ομίλου ΑΤΕ, δι’ απορροφήσεως της Αγροτικής Ζωής από την Αγροτική Ασφαλιστική, αφού ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ - ΜΟΧΛΟΣ: Συγχώνευση με απορρόφηση - Αύξηση κεφαλαίου

ΜΟΧΛΟΣ: Έγκριση συγχώνευσης και αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Έγκριση συγχώνευσης με απορρόφηση

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: Γνωστοποίηση συγχώνευσης με απορρόφηση

EVEREST: Εξαγορά του 58% της Olympic Catering

ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Με 100% στην BILOT EOOD στην Βουλγαρία

ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ: Καταχώρηση της συγχώνευσης στο μητρώο ανωνύμων εταιριών

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Περίληψη σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

ΑΦΟΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗ: Έγκριση από υπ. Ανάπτυξης η συγχώνευση με ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ Α.Ε.

ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ: Περίληψη σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

v