Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Ξεφορτώνουν κινεζικές μετοχές οι διεθνείς οίκοι

Ξεφορτώνουν κινεζικές μετοχές οι διεθνείς οίκοι

Αντιμέτωπες με την «τέλεια καταιγίδα» οι μετοχές στην Κίνα υπό τον φόβο κυρώσεων και νέας έξαρσης της πανδημίας. Οι υποσχέσεις του Πεκίνου για στήριξη της αγοράς και οι φόβοι για επανάληψη του sell off του 2015.

Πρέπει να προσευχηθούμε για ένα... θαύμα στη Μόσχα

Πρέπει να προσευχηθούμε για ένα... θαύμα στη Μόσχα

Ο κίνδυνος να επιστρέψουμε σε έναν κόσμο δύο μπλοκ και πώς μεταμορφώνεται ο κόσμος. Η αναμενόμενη παρατεταμένη περίοδος στασιμοπληθωρισμού και ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση. Πώς μπορεί να αυξήσει τις άμυνες η Δύση.

Ασφαλιστικές: Απειλή οι αποζημιώσεις-μαμούθ λόγω Ουκρανίας

Ασφαλιστικές: Απειλή οι αποζημιώσεις-μαμούθ λόγω Ουκρανίας

Ποιος κλάδος έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να γράψει τις μεγαλύτερες ζημιές στην ιστορία του. Τα προβλήματα στη ναυτιλία και τον αεροπορικό τομέα και ο κίνδυνος δικαστικών αντιπαραθέσεων.

Τι θα σημάνει για τις αγορές η χρεοκοπία της Ρωσίας

Τι θα σημάνει για τις αγορές η χρεοκοπία της Ρωσίας

Πριν εισβάλει στην Ουκρανία, η Ρωσία θεωρούνταν μια από τις πιο φερέγγυες χώρες του κόσμου, αλλά τώρα, λόγω των πρωτοφανών κυρώσεων της Δύσης, κινδυνεύει με «τεχνητή χρεοκοπία». Πώς επηρεάζει, ποια είναι τα επόμενα βήματα.

FT: Οι αποτυχίες της Ρωσίας στα κρίσιμα μέτωπα της Ουκρανίας

FT: Οι αποτυχίες της Ρωσίας στα κρίσιμα μέτωπα της Ουκρανίας

Οι αδυναμίες στην πληροφόρηση έφεραν λάθη στον στρατιωτικό σχεδιασμό και αυτό με τη σειρά του μεγάλες απώλειες στις ανώτερες αριθμητικά ρωσικές δυνάμεις. Η απουσία εφοδιασμού και η κατάρρευση του ηθικού στην πρώτη γραμμή.

Κίνα: Το μεγάλο δίλημμα του Σι Τζινπίνγκ με τη Ρωσία

Οσο η ρωσική πολιτική απειλεί να μετατρέψει το Πεκίνο σε όμηρο των δυτικών κυρώσεων, ο Κινέζος ηγέτης το ξανασκέφτεται πριν λάβει οριστικά θέση. Η παγκόσμια «βόμβα» διάρρηξης των σινοαμερικανικών σχέσεων και η «λεπτομέρεια» που λέγεται... Ταϊβάν.

Τα σενάρια ανατροπής του Πούτιν και το νέο Σιδηρούν Παραπέτασμα

Αποτυχημένοι πόλεμοι είναι πιθανό να οδηγήσουν σε αλλαγή καθεστώτος. Η δυσαρέσκεια της μεσαίας ρωσικής τάξης, ο στενός κύκλος του Πούτιν και η μετατροπή της Ρωσίας σε κανονική δικτατορία. Πόσο πιθανό είναι ένα πραξικόπημα.

Πώς κέρδισαν οι Ουκρανοί τους Ρώσους στον κυβερνοπόλεμο

Τα «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» που εντοπίστηκαν πριν από χρόνια στο Ντονμπάς έθεσαν σε συναγερμό το Κίεβο. Η κινητοποίηση και οι βοήθειες της Google. Η απόλυτη κυριαρχία στη μάχη των εντυπώσεων και τα διδάγματα.

Πέντε σενάρια για το τελικό αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία

Η αποτυχία της Ρωσίας να εξασφαλίσει μια γρήγορη νίκη δημιουργεί νέα δεδομένα στο μέτωπο. Ποια είναι αυτά που ευνοούν το Κρεμλίνο και ποιες συνέπειες έχουν. Η ισχυρή αντίσταση των Ουκρανών και ο κίνδυνος ευρύτερης κλιμάκωσης.

Μεγάλο όπλο του Πούτιν η «τρέλα» του

Ο Ρώσος πρόεδρος κρατά στα χέρια του «κακό χαρτί», εκτός από εκείνο το φύλλο που κανένα ορθολογικό πρόσωπο δεν θα διάλεγε να παίξει. Η στρατηγική της σύγκρουσης, η πυρηνική αποτροπή και ο κίνδυνος ατυχήματος.

Μάχη «γερακιών» με «περιστέρια» στη συνεδρίαση της ΕΚΤ

Το «πλυντήριο του Λονδίνου» και οι Ρώσοι ολιγάρχες

Προσδεθείτε για άνοδο του δολαρίου και μεγάλη πτώση του ευρώ

Πούτιν: «Ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που έζησε ποτέ»

Γιατί η Δύση παίρνει σοβαρά την πυρηνική απειλή του Πούτιν

Κυρώσεις: Πώς η Δύση θα «γονατίσει» οικονομικά τη Ρωσία

Πληθωρισμός και χαμηλή ανάπτυξη η κληρονομιά της Covid-19

Ουκρανική κρίση: Τι θα γινόταν αν ήταν πρόεδρος ο Τραμπ

Ο πόλεμος του Πούτιν θα συγκλονίσει τον κόσμο

Πώς ο Πούτιν έφερε την Ευρώπη στο χείλος του πολέμου

v