Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Τα ηλεκτρικά όνειρα της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Τα ηλεκτρικά όνειρα της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Το Πεκίνο βλέπει την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων ως ευκαιρία να ανταγωνιστεί τις παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες της Δύσης. Οι κρατικές επιδοτήσεις, το αυξημένο κόστος και η μάχη για την απόκτηση τεχνολογικής υπεροχής.

Η αυτοαστυνόμευση του Facebook θέλει… update

Η αυτοαστυνόμευση του Facebook θέλει… update

Τα επιχειρηματικά μοντέλα των social media έχουν αλλάξει τόσο δραματικά, που δεν διαφέρουν πλέον από εκδότες, πολιτικούς και πωλητές. Δικαιολογείται άραγε η «απαλλαγή ευθύνης» για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους;

Οι τζιχαντιστές θα συνεχίσουν και μετά την ήττα του ISIS

Οι τζιχαντιστές θα συνεχίσουν και μετά την ήττα του ISIS

Το χαλιφάτο του ISIS σίγουρα θα αφανιστεί, αλλά ο τζιχαντισμός έχει ένα εκρηκτικό μέλλον. Όσο οι «μεγάλοι» θα κοιτάνε τα δικά τους συμφέροντα και το Ιράκ και η Συρία θα παραμένουν ερείπια, οι ευκαιρίες θα αυξάνονται για τους τζιχαντιστές.

Πως θα βρείτε τις εταιρείες που μαγειρεύουν τα βιβλία τους

Πως θα βρείτε τις εταιρείες που μαγειρεύουν τα βιβλία τους

Ερευνα αποκαλύπτει τους λόγους που οδηγούν τις εταιρείες να διογκώνουν την κερδοφορία τους. Η υπερβολική συγκέντρωση εξουσίας στα χέρια των CEO, πώς μπορεί να επηρεάσουν οι προσδοκίες των αναλυτών. Ποιες είναι οι γκρίζες ζώνες.

Πώς τα ρομπότ αλλάζουν τα δεδομένα στα logistics

Πώς τα ρομπότ αλλάζουν τα δεδομένα στα logistics

Ενας στόλος από ρομπότ καταλαμβάνει τις αποθήκες εφοδιασμού των κολοσσών του ηλεκτρονικού εμπορίου, προκαλώντας φόβους για μαζική απώλεια θέσεων εργασίας.

Οι γερμανικές κάλπες και τα διλήμματα της ΕΚΤ

Oι αγορές αντιμετωπίζουν με χαλαρότητα τις γερμανικές εκλογές και εστιάζουν στις κινήσεις της ΕΚΤ. Μόνο μια συμμαχία Μέρκελ-Μακρόν για δημοσιονομική ένωση θα επαναφέρει την πολιτική στα ραντάρ των επενδυτών.

Γιατί ο πόλεμος στην Κορέα μπορεί να γίνει... κατά λάθος

Η εκτίμηση του καθεστώτος στην Πιονγιάνγκ ότι μόνο τα πυρηνικά μπορούν να εξασφαλίσουν την επιβίωσή του και ο κίνδυνος εμπλοκής με τον απρόβλεπτο Ντ. Τραμπ. Τα διδάγματα της ιστορίας και οι πραγματικοί κίνδυνοι.

Οι γερμανικές εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα προς το καλύτερο

Τι αλλάζει και τι όχι μετά τις γερμανικές εκλογές. Η νομισματική ένωση, η γαλλογερμανική συνεργασία και γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να προσδοκά ουσιαστική ελάφρυνση χρέους. Πώς μετατρέπεται ο ESM σε de facto δημοσιονομική αρχή.

Τα «ψηφιακά φτυάρια» πιο σίγουρη επένδυση στο bitcoin

Αν φοβάστε ότι η αγορά των ψηφιακών νομισμάτων κρύβει παγίδες, τότε η «εξόρυξη» είναι μια πιο συνετή επιλογή. Τα περιθώρια κέρδους, τα μεταβλητά κόστη και το παιχνίδι των ισοτιμιών.

Ερχεται πιο κοντά η τελική αναμέτρηση με τη Β. Κορέα

Το καθεστώς του Kim Jong Un κλιμακώνει τις προκλήσεις αλλά οι μεγάλοι διεθνείς παίκτες δεν μπορούν να διαμορφώσουν κοινή γραμμή. Η επόμενη κρίση και το ερώτημα αν οδηγεί σε πόλεμο ή διαπραγματεύσεις.

Οι λέξεις που κρίνουν το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών

Ο γαλλογερμανικός άξονας στήνει την νέα ευρωζώνη

Η πτώση της βασιλείας του δολαρίου

Ο Μακρόν άνοιξε το μέτωπο των εργασιακών στη Γαλλία

Η απειλή της Πιονγιάνγκ και η δύσκολη συμβίωση Τραμπ-Αμπε

Πώς τα πάνε οι κροίσοι μετά την κρίση

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη ριζοσπαστική ατζέντα

Πώς να αντιμετωπίσετε τα παράπονα του πελάτη

Το Brexit αυξάνει τις τάσεις φυγής στους κόλπους της ΕΕ

Η Samsung ποντάρει στο Note 8 για να σβήσει… τις φωτιές

v