Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Μητρόπουλος

Με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Μητρόπουλος

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου προανήγγειλε ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής.

Τι θα πει ο Παπαδήμος στον Παπούλια

Τι θα πει ο Παπαδήμος στον Παπούλια

Οι δύσκολες αποφάσεις για την οικονομία και ο Εθνικός λόγος για τις κάλπες. Υπουργικό και συνάντηση Παπούλια με Παπαδήμο. Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των εκλογών.

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

Απαξίωση του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα διακρίνουν οι FT. Αναφέρουν ότι οι ξένοι πιστωτές θέλουν συνεργασία Βενιζέλου-Σαμαρά. Προβλέπουν, όμως, ότι η όποια νέα κυβέρνηση θα έχει μικρή διάρκεια ζωής.

Ο δικομματισμός δεν παίρνει αυτοδυναμία

Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Ντέρμπι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Στο 7% ο Π. Καμμένος. Μεγάλη πτώση για τη ΔΗΜΑΡ.

Μπροστά η ΝΔ, χωρίς αυτοδυναμία

Μπροστά η ΝΔ, χωρίς αυτοδυναμία

Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς όμως να εξασφαλίζει και την αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, δίνουν δημοσκοπήσεις της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» και της Metron Analysys για το «Έθνος της Κυριακής».

Α.Τσίπρας: «Ας μη χαρίσουμε και τις μονοεδρικές»

Προεκλογική συνεργασία της αριστεράς, στις μονοεδρικές περιφέρειες προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο ελληνικός λαός να μετατρέψει την αγανάκτησή του σε ψήφο ανατροπής»

Μήνυμα προς τον ελληνικό λαό να μετατρέψει την αγανάκτησή του σε πολιτική πρόταση και ψήφο ανατροπής και με αυτήν τη θέση να προσέλθει στις κάλπες, απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ .

Επερώτηση Λαφαζάνη για γερμανικές αποζημιώσεις

Νέα επερώτηση στους υπουργούς εξωτερικών, οικονομικών και δικαιοσύνης κατέθεσε ο Παν. Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ για τις γερμανικές αποζημιώσεις, μετά την τελευταία δήλωση του γερμανικού υπουργείου εξωτερικών.

v